Російські силовики офіційно дійшли висновку, що керченський стрілок діям самостійно та спільників у нього не було.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що росіяни дійшли до такого висновку, перевіривши наявні докази та переглянувши камери спостереження, які розташовані на підході до навчальної установи.

Крім того наразі вони перевіряють особистість Рослякова та його психічний портрет.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Зараз детально досліджується особистість Рослякова, його погляди, психологічний стан до і в момент скоєння злочину, складено докладний психологічний портрет", - повідомили в СК РФ.

Разом з тим варто відзначити, що у Керчі спалахнув скандал між окупаційною "владою" Криму та батьками студентів, які постраждали унаслідок кривавого теракту.

У повідомленні йдеться, що батьки дітей, які постраждали у результаті вибуху й стрілянини в політехнічному коледжі, не можуть добитися компенсації від окупаційної влади.

Місцева мешканка Світлана розповіла, що її донька Анастасія отримала численні осколкові рани. Однак у списках тих, кому має бути здійснена виплата, її прізвища немає.

Мати студентки повідомила, що писала "голові" Криму Сергію Аксьонову, в МОЗ, главі російського уряду Дмитру Медведєву і на сайт уряду Росії, проте досі не отримала жодних відповідей.

Також повідомляється про керчанку Оксану, матір постраждалого студента коледжу Сергія, якій, за її словами, відмовили у виплаті компенсації.Вона зазначила, що після вибуху хлопця відвезли у лікарню, там йому "обробили рани і перев'язали ноги бинтами", після чого відправили додому.

"У момент вибуху він проходив під вікнами, стався вибух, його віднесло вибуховою хвилею і накрило склом", — розповіла Оксана.

Мати Сергія повідомила, що хлопця визнали потерпілим, але компенсацію сім'я не отримала, незважаючи на заяву "влади" про те, що всі належні виплати постраждалим перерахували.

За словами жінки, на зборах батьки інших постраждалих дітей теж скаржилися на відсутність виплат.

Нагадаємо, хакер зламав сторінку Рослякова ВКонтакте і виявив багато цікавого.

Як повідомляв "Знай.ua", скалічена дівчина зіткнулася з реаліями "російського світу", це просто апогей цинізму.

Також "Знай.ua" писав, що тіло Рослякова досі в морзі, а батьків і слід прохолов.

Із соцмереж видаляють відео, на якому керченський стрілок розстрілює людей