З кожним днем з'являється усе більше версій кривавого теракту у Керчі, суспільство остаточно заплуталося і складається враження, що саме такого ефекту і добивається кремлівська сторона.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Відомий російський політик Геннадій Гудков висловив власну думку щодо трагедії, передають ЗМІ.

Гудков заявив про те, що чим більше з'являється інформації про керченської трагедії, тим більше у людей виникає питань: чи громадян влада навмисно обманюють, або в інформаційному шумі суть події могла потонути.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гудков зазначає, що не може уявити собі вчорашнього школяра з п'ятнадцятьма коробками об'ємних патронів і з саморобними бомбами. Політик просто не вірить, що Владислав Росляков міг самостійно все це доправити до коледжу.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Також Гудков звернув увагу на те, що Росляков дуже багато часу провів у туалеті коледжу, налагоджуючи детонатори, закріплюючи дроти і заряджаючи рушницю, і за цей час ніхто його не побачив і навіть не поцікавився, що власне відбувається.

"Складається враження, що стрілок дійсно був не сам, і взагалі зовсім не той, на кого вказало слідство. Тоді ще більш неприємне питання: а куди і яким чином "випарувалися" з оточеного будинку спільники або реальні вбивці? Словом, боюся, знову ми з Вами правди не дізнаємося. Що ще трагічного чекає нас попереду?", - цікавиться Гудков.

Нагадаємо, розстріл в Керчі організували російські силовики. З такою заявою виступи політичний журналіст, координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Група Інформаційний Спротив-Крим заявила, що масове вбивство в керченському коледжі відбулося в результаті неузгодженої спецоперації російських спецслужб. Про це повідомив в Facebook координатор групи Дмитро Тимчук.

За даними Інформаційного спротиву, на самому початку подій в коледжі, які влаштував студент Владислав Росляков, до місця трагедії оперативно прибула "група спецназу" (не виключено,"Росгвардіі" або підрозділу ГУ ГШ ЗС РФ (ГРУ), дислокованого в Криму).

ФСБ Росії
ФСБ Росії


Як писав раніше Знай.ua, припущення щодо мотивів Владислава Рослякова, котрий ймовірно влаштував теракт у Керчі, виникають все більш суперечливого характеру. Друзі учня політехнічного коледжу тепер відкрито натякають на його зв'язок із відомою сектою.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


Також Знай.ua писав про те, що серед речей студента Керченського політехнічного коледжу Владислава Рослякова, який влаштував теракт в навчальному закладі в окупованому Криму, слідчим вдалося знайти флешку.