У Києві невідомі намагалися пограбувати автомобіль популярного українського співака Арсена Мірзояна. Співак опублікував фотографію з розбитим вікном свого автомобіля на сторінці в Facebook.

"Доброго ранку. Нудьгувати ніколи", - підписав фотографію Мірзоян.

Звернемо увагу, що злочинці розбили в автомобілі співака маленьке бічне скло, зумівши отримати доступ до транспорту. Проте, як з'ясувалося пізніше, їх там чекало тільки "розчарування".

"Нічого не було. Напевно, розчарувалися", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він не повідомив, що могли викрасти з його авто і не став розповідати подробиці інциденту.

Тільки додав, що тепер добралися і до його автомобіля.

Так Мірзоян розповів, що сім років тому на тій же парковці розбили скло в машині його дружини – Тоні Матвієнко. Однак і в тому випадку грабіжників чекав неприємний "сюрприз".

"Я був здивований, чому досі не розбили мені. Нарешті це сталося, і я заспокоївся. Це сталося б у будь-якому випадку, коли-небудь, дуже часто там б'ють машини", - підкреслив він.

Доброго ранку 🙂 Сумувати нема коли :)

Geplaatst door Мірзоян Арсен op Vrijdag 9 november 2018

Зазначимо, раніше повідомлялося, українська співачка Ані Лорак, яка в останні роки живе і працює в Росії, постраждала в результаті страшної ДТП.

Трагедія сталася в Росії, повідомляють закордонні ЗМІ з посиланням на правоохоронців.

Стало відомо, що в результаті зіткнення з вантажівкою “КамАЗ”, імовірно з команди української співачки Ані Лорак, загинув водій легкового автомобіля Toyota.

"До приїзду медиків і поліції водій вже не подавав ознак життя. Рятувальники допомогли витягнути тіло з понівеченого авто. Вся сила удару при зіткненні з "КАМАЗом" припала на бік водія. Зараз розслідуються обставини аварії", – йдеться у повідомленні.

Лорак страшну аварію коментувати не стала. Зараз в самому розпалі його гастрольний тур "DIVA": сьогодні вона виступає в Челябінську, а на наступний день вона дасть концерт в Єкатеринбурзі. Потім вона виступить перед глядачами в Тюмені, Омську і Барнаулі.

Нагадаємо, неймовірний інцидент з грабіжниками і київськими копами потрапив на камеру.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові місцеві жителі вчинили самосуд над грабіжником, якого поліція після скоєного злочину випустила з райвідділу.

Також "Знай.uа" писав, на бульварі Тараса Шевченка, 36 поліцейський Mitsubishi Outlander збив пішохода, який виявився грабіжником. Пригода трапилася близько трьох годин ночі.