У Бельгії, в місті Шарлеруа власник магазину умовив грабіжників, які відвідали магазин вдень, зайти пізніше, коли виручки буде більше. Коли зловмисники повернулися, їх вже чекала поліція. Про це повідомляє ВВС.

Власник магазину на ім'я Дідьє розповів, що в його магазин з продажу електронних сигарет близько 15:00 зайшли шість чоловік з наміром його пограбувати.

Des braqueurs se font avoir par leur victime

Didier s'est récemment fait braquer dans son magasin. Mais ce vendeur de cigarettes électroniques ne s'attendait pas à un tel retournement de situation...

Geplaatst door RTL Info op Dinsdag 23 oktober 2018

"Це жарт якийсь. Це, мабуть, найгірші грабіжники в історії Бельгії", - сказав агентству бельгієць, тому що, за його словами, грабіжники погодилися зайти пізніше після того, як він звернув їх увагу на маленьку виручку в такий час.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Переговори, за словами Дідьє, тривали близько 14 хвилин.

"Спочатку поштовхалися трохи. Вони спробували щось взяти. Але я їм сказав: "Хто ж в три години дня магазин грабує! Увечері прийдете, можна дві або три тисячі євро взяти", - розповів власник магазину.

За його словами, в поліції відмовилися вірити, що грабіжники повернуться.

Проте вони все-таки повернулися, причому не один раз.

Спочатку молоді люди прийшли до 17:30, за годину до закриття магазину. Дідьє сказав, що ще не час, і вони повернулися через годину, о 18:30, коли їх вже чекала поліція.

Поліцейські заарештували п'ять осіб, одному вдалося втекти.

Нагадаємо, у вівторок, 9 жовтня, невідомі пограбували кінотеатр Лейпциг в Святошинському районі Києва. Про це повідомляють "Вести". Нахабні злодії не змогли піти непоміченими, зловмисники потрапили в об'єктиви камер відеоспостереження, записи яких опублікували учасники групи "Борщагівка" у фейсбуці.

Цікаво, що злодії викрали тільки сушарки для рук і мильниці з туалетів закладу.

На відеозаписі з камер спостереження можна побачити, як чоловік вириває з стіни туалету сушарку для рук і ховає її в рюкзак. В цей час жінка стежила за тим, щоб ніхто раптом не з'явився на місці злочину.

Нагадаємо, нахабні злодії обчистили київський кінотеатр, але не врахували одну деталь.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" пара злодіїв нахабно обчистила дітей прямо в школі.

Також раніше портал "Знай.uа" передавав, що лейтенант обікрав рідну військову частину заради 400 тис грн.