За минулу добу, 10 листопада, бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових у зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі. Три з них велися із застосуванням озброєнь, заборонених Мінськими домовленостями.

Цю інформацію повідомили в прес-центрі штабу ООС.

Так, путінські посіпаки відкривали вогонь по українським захисникам неподалік від населених пунктів Новотошківське, Золоте, Новолуганське, Піски, Мар'їнка, Тарамчук і Гнутово.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З калібру 82 і 120 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил біля Новолуганського. 82 мм міномети окупанти застосували і біля Новотошківського. Але найбільшу вогневу активність противник застосовував біля Маріїнки – позиції її захисників обстріляли тричі" прес-центр ООС

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У ході відображення проникнення ворожої диверсійно-розвідувальної групи, загинули два бійця Об'єднаних сил, ще двоє були поранені.

За даними розвідки, за минулу добу українські військові ліквідували одного окупанта, ще вісім були поранені.

Нагадаємо, українські волонтери в ООС виклали в мережу фотографію чудовиська – російського бойовика-вбивці українських героїв, що беруть участь в Операції Об'єднаних сил (ООС) на сході країни. Фото вбивці з'явилося на сторінці організації Повернись Живою в соцмережі Facebook. З дозволу сказати, "людина" з позивним Скеля воює на боці терористичної угруповання ДНР.

"Це ― вбивця українців, бойовик "Скеля", так званий командир 9-го полку "ДНР". Поки живий, але це питання часу. Сидить, "бідолага", ламає голову, що робити з черговою партією гуманітарної допомоги у вигляді двох десятків пакетів "Гемостоп", ― підписала знімок в соцмережах.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", з Донбасу приходять тривожні новини.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що осінній призов-2018 опинився під загрозою зриву, адже явка майбутніх солдатів у військкомати залишається рекордно низькою.