Молода українка Тетяна Трібель в Китаї одержала травму ноги і хребта, впавши зі скутера. Вже другий тиждень вона знаходиться в лікарні і просить небайдужих допомогти з операцією, яка коштує 7500 доларів.

Про це повідомляє ТСН.

Тетяна з Житомира і в Китай вона поїхала працювати моделлю за контрактом. Дівчина розповіла, що інцидент стався 31 жовтня близько 1 години дня у місті Сямінь.

"Хлопець з мого агентства купив скутер. Питав, чи вмію я їздити. Я не вмію. Він запропонував спробувати. Я не знаю, чому так вийшло", - розповіла Тетяна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Сіла проїхала 10 метрів, вивернулося кермо, врізалася в бордюр, перелетіла через кермо, зробивши колесо у повітрі. Впавши на асфальт, зрозуміла відразу, що змала ногу і спину. Боліло сильно, дихати не могла", - пригадала дівчина.

Після цього Таню забрала швидка. У неї залишилися неприємні враження про китайської лікарні.

"Мене просто тягали, кидали на стіл, як мішок картоплі, щоб зробити рентген. Чотири рази перекидали. Не давали знеболюючих. Через 6 годин дали ібупрофен. Сильне знеболювальне дали тільки тоді, коли я в один момент перестала дихати. Це на четвертий день" , - розповідає Тетяна.

Їй не наклали гіпс на зламану ногу, лише перемотали її бинтами. Дівчині довелося звертатися в посольство щоб дипломати переконали її роботодавців оплатити медичні послуги. Однак, вони нарікають, що без страхування хворим закордоном українцям важко допомогти.

Для того, щоб знову ходити, дівчині потрібна операція, вартість якої становить близько 7500 доларів. Ще більше ніж в тисячу обійдеться спеціальний імплант для хребта. Також в кругленьку суму обійдеться транспортування дівчини в Україну.

Картка для допомоги
4149 4996 4091 7314
Трібель Тетьяна Олександрівна

Нагадаємо, близько Одеси відбулося моторошна аварія. Жінка випала з маршрутки.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Харкові сталося страшне ДТП, жертвою якого став дев'ятирічний хлопчик.

Також Знай.ua писав, у Китаї чоловік прийшов в себя після 12 років перебування у комі. Всі ці роки у його ліжку чергувала мати.