На північному сході Мексики відбулося значне похолодання. У деяких районах штатів Коауїла і Нуево-Ліон температура опустилася нижче нуля, випав сніг.

Про це повідомили в Twitter Webcams de México. Також в мережі опублікували фото і відео.

Приголомшливі фото снігової Мексики виклав telegram-канал LIFE SHOT.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше ми писали, що затяжне тепло покинуло українців. На зміну прийшла справжня зима і морози. Багато синоптиків прогнозують сніг, в деяких областях пройдуть дощі.

У середу, 14 листопада, перший сніг випав не тільки в Києві, де опади спровокували справжній транспортний колапс, але і в інших регіонах України. У зокрема, у мережі показали фото снігу, який пройшов у північній частині Одеської області.

Українців попереджають, що на дорогах через ожеледицю, потрібно бути особливо уважними.

В Укргідрометцентрі повідомляють, що вдень 14 листопада та вночі 15 листопада в Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській і Кіровоградській областях очікується сніг з дощем, тимчасове утворення снігового покриву висотою 3-6 см, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах очікується ожеледиця.

"Очікуються незначні ускладнення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - зазначили в Держнс.

Нагадаємо, на цьому тижні країну потрясе сильне похолодання. Після затяжної теплої осені на голови українців в буквальному сенсі звалиться сніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українці можуть платити вчетверо менше за тепло, якщо здійснять ефективний енергоаудит у своїх будинках.

"Знай.uа" писав, у деяких містах України, склалася ситуація з відсутністю тепла в будинках. І вона близька до катастрофічної.