Сміла, Шепетівка, Кривий Ріг, Суми, Кропивницький і ще десятки міст опинилися в справжньому пеклі – холод у будинках, відсутність надії, що опалення дадуть – чи завтра, чи через тиждень. А в цей час у приміщеннях, де живуть чиновники, тепло і світло.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав юрист, блогер Михайло Шнайдер.

"На вулиці стабільний мінус і сніг. У будинках у сотень тисяч українців холодні батареї. А це Андрюша. У його особняку завжди затишно і комфортно. Адже гарячою водою, теплом і світлом він буде забезпечений за будь-яких обставин. Мільярдерів такі дрібниці абсолютно не турбують. А він саме мільярдер. А найцікавіше в тому, що це ми з вами, оплачуємо розкішне життя цього "молодого реформатора", який розпоряджається газовими потоками по всій Україні. І адже саме від цього газу, залежить температура батарей в наших будинках. Робіть висновки друзі", - зазначив блогер.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Шнайдер натякає: зовсім не такі обіцянки ми чули від влади, ситуація патова у державних установах: дитячих садках, лікарнях:

Кривий Ріг без газу
Кривий Ріг без газу

Кривий Ріг без газу
Кривий Ріг без газу

Кривий Ріг без газу
Кривий Ріг без газу

"Жити по-новому" це коли на вулиці мороз, а в усьому 68-тисячному місті немає опалення. "Жити по-новому" це коли закрили всі школи. "Жити по-новому" це коли пацієнти замерзають в лікарні. "Жити по-новому" це коли малюків в дитячому саду зігрівають пляшками з гарячою водою". Це катастрофа", - підсумував він.

Дивіться: Кривий Ріг без опалення: містяни протестують

Нагадаємо, відсутність опалення загрожує катастрофою, під ударом тисячі українців Як повідомляв "Знай.ua", українські міста залишилися наодинці з убивчим холодом. Також "Знай.ua" писав, блогер розкрив українцям страшну правду про мешканці Конча-Заспи.