Добре замаскований непізнаний літаючий об'єкт був помічений уфологами на території Угорщини. Дослідникам вдалося зафіксувати невидимий об'єкт за допомогою інфрачервоної камери.

За словами уфологів, майже кожен день за допомогою свого гаджета вони "ловлять" непізнані об'єкти. Використовуваний ними пристрій бачить світло, яке не може помітити людське око. А тому приховане НЛО можна легко розгледіти.

Експерти з позаземним цивілізаціям впевнені в тому, що спостерігали в Угорщині інопланетний корабель. До такого висновку прийшов і відомий тайванський уфолог Скотт Уорінг. На його думку, дані кадри свідчать про те, що прибульці добралися і до Угорщини.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше ми писали, що пілоти декількох авіаліній повідомили, що бачили непізнані літаючі об'єкти у небі над Великобританією.

Літак Boeing 787 британської авіакомпанії British Airways, що летів з Монреаля в Лондон коли пілот побачив у небі "дуже яскраве світло, яке миттєво зникло". Як він повідомляє, НЛО спочатку виник ліворуч, а потім різко повернув на північ. Служба управління не зафіксувала жодних літаючих об'єктів на радарах.

Пілот компанії Virgin Airlines, що управляє літаком, який здійснював рейс з Орландо в Манчестер, помітив у небі "метеор або інший об'єкт, що здійснює вхід в атмосферу".

Видання повідомляє, що дивний вогонь помітив також пілот невідомої ірландської авіакомпанії. Ірландське авіаційне управління почало розслідування цього випадку.

Також раніше ми писали, що дивну картину спостерігала група людей, що знаходилася поблизу собору. Серед ночі над куполом храму в Італії раптово з'явився загадковий об'єкт.

НЛО 3
НЛО 3

Напередодні розігралася негода, і чоловік змушений був зупинити автомобіль поблизу храму. Водій вирішив зняти старовинну церкву, яку зрідка підсвічували спалахи далеких блискавок.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що НЛО атакували Лас-Вегас, викликавши паніку у мирних жителів.

Знай.uа писав, що в Росії також помітили НЛО.

Також ми писали, що підозрілий об'єкт був помічений біля Юпітера.