АМКУ дозволив компанії SALIC Ltd купити Самолуськовский крохмальний завод. Про це сказано в заяві АМКУ.

Антимонопольний комітет України дозволив компанії SALIC (UK) Ltd придбати у Агрохолдингу Мрія крохмальний завод і сховища для сільгоспкультур. Крім того, Salic Ltd. дозволили купити земельні ділянки.

У заяві АМКУ сказано, що SALIC отримала дозвіл купити нерухомість і земельні ділянки, які знаходяться у володінні Самолусковского крохмального заводу (Гусятинський район Тернопільської обл.) і призначені для виробництва крохмалю.

Регулятор також дав дозвіл SALIC купити активи, які опосередковано належать компанії MES Invest B.V. (р. Бек, Нідерланди). А це нежитлові будівлі, споруди із земельними ділянками, які обслуговують нерухоме майно, яке призначене для господарської діяльності. Тобто приміщення для зберігання та обробки сільськогосподарських культур.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

SALIC UK (Saudi Agricultural and Livestock Investment Company, Великобританія) є дочірньою компанією Saudi Agricultural and Livestock Investment Company, яка належить Фонду державних інвестицій Королівства Саудівська Аравія.

У Статуті компанії сказано, що діяльність компанії направлена на інвестиції в сільське господарство, а також тваринництво в країнах, які мають конкурентну перевагу у сприянні виробництву продуктів харчування, а також їх доступності для експортних ринків.

Нагадаємо, як поліція віджимає урожай фермерів, українці в шоці, відео. В Україні поліцейські взялися за роботу колекторів, та вирушили прямо на городи.

Як повідомляв Знай. ua, головну "агрогордость" України продали арабам за копійки. Кілька років тому компанія оголосила про дефолт.

Знай. ua писав, що буде з гривнею до кінця 2018 року, і чому про це мовчать в НБУ. Така ситуація точно не на користь держави, вона може викликати колапс у всіх сферах економіки.