У середу, 14 листопада, обікрали народного депутата Ярослава Єдакова прямо у торговому центрі. Пропажу особистих речей він виявив лише після прогулянки.

Інцидент стався в Шевченківському районі Києва в торговому центрі "Україна" на площі Перемоги. Народний депутат від фракції "Народний Фронт" разом з дочкою провів в універмазі близько півтори години.

Про це повідомляє Politeka.

Пропажу речей Едаков виявив, коли сів у машину близько 17:00. У нардепа з сумки зникло портмоне. Грабіжник витягнув документи, банківські картки. Про суму готівки не повідомляється.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, серед документів, які зникли, були водійські права, депутатське посвідчення і техпаспорта на машини Toyota Land Cruiser Prado і Toyota Самгу. Власниками цих авто є родичі Едакова.

Відомо, що Ярослав Едаков пройшов до парламенту в квітні 2016 року 77-м номером від "Народного фронту" (тоді ряд депутатів достроково склали повноваження у зв'язку з призначенням в Кабмін). Народний депутат є членом комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Раніше стало відомо, що Українські сім'ї мають право в опалювальний сезон вибрати між субсидією і пільгами. В уряді нагадали, чим вони відрізняються і що вигідніше.

"Якщо сім'я має право на субсидію, але її розмір невеликий і, на її думку, доцільніше платити за комунальні послуги з урахуванням пільги, то необхідно подати заяву до органу соціального захисту населення про припинення надання субсидії", - повідомили в Кабміні.

Нагадаємо, українці отримають податкову знижку: що треба зробити до кінця року. Варто пам'ятати, що всі чеки, квитанції і договори потрібно зберігати протягом трьох років.

Як повідомляв Знай. ua, звідки з'явився Рабинович в політиці. цю людину називають одним з винуватців того, що українська армія стала настільки слабкою.

Знай. ua писав, що Київ подарував вбитому Нємцову сквер в найцікавішому місці. Кияни стурбовані рішенням КМДА.