У Верховній Раді прокоментували погрози Франца Клинцевича з Ради Федерації Росії.

Член оборонного комітету Олександр Бригинець заявив, що Росія зможе закрити Азовське море для українських судів лише в разі, якщо підірве Керченський міст.

"Росія може перекрити вхід українським судам в Азовське море тільки одним способом - знищивши Керченський міст. Якщо той сенатор збирається підірвати міст, я б хотів попередити не робити цього, тому що це завдасть суттєві екологічні проблеми Азовському морю", - заявив Бригинець.

При цьому експерт назвав цю загрозу маячнею і зазначив, що тут нема про що говорити на міждержавному рівні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше повідомлялося, що для того, щоб не провокувати Російську Федерацію Північноатлантичний альянс (НАТО) не розглядає можливості проведення спільних з Україною навчань в акваторії Азовського моря.

Про це стало відомо завдяки заяви керівника місії України при НАТО Вадима Пристайка.

Варто нагадати, що у ВПС США пройшли планові випробування міжконтинентальної балістичної ракети Minuteman III. Запуск установки здійснювався з бази Вандерберг, яка знаходиться в Каліфорнії. Про це сьогодні повідомляється в Associated Press.

Представниками Командування глобального удару було надано підтвердження даної інформації.

Нагадаємо, Україні зупинили масштабну постачання контрабанди з "ЛНР" в Бельгії. Вантаж з Алчевського металургійного комбінату призначався для Бельгії.

Як повідомляв Знай. ua, Росія офіційно атакувала НАТО. Кремль переходить межу дозволеного.

Знай. ua писав, що спільні навчання в Азовському морі: у НАТО виступили з потужним заявою. В НАТО виступили з несподіваним рішенням.