На Донбасі у п'ятницю, 16 листопада, пройшли нові бої, Об'єднані сили вийшли з них без втрат.

Так, російські окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому шість разів ворог застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями, повідомляє прес-центр ООС.

Ранкове зведення на 07:00 17 листопада 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 16...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 16 november 2018

За даними розвідки, протягом минулої доби двоє окупантів були поранені.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Вільне, Луганське, Новолуганське, Мар'їнка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове і Широкіно", — сказано в повідомленні.

Донбас
Донбас

З мінометів 82-го і 120-го калібрів ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил на светлодарському напрямку поблизу Новолуганского і на попаснянському напрямку в районі населеного пункту Вільне.

Міномети калібру 82 мм і великокаліберні кулемети противник застосував також на Приазов'ї, обстрілявши позиції підрозділів українських військ поблизу Широкіно.

Донбас
Донбас

Раніше повідомлялося, що 11 листопада, на тимчасово окупованих територіях України, які іменують себе "ЛНР" і "ДНР" пройшли "вибори". Хоча підсумкових результатів ще немає, перемогу вже готові святкувати ставленики Кремля – Денис Пушилін і Леонід Пасечкін.

За попередніми підрахунками, в "ДНР" перемагає Денис Пушилін з 57,3% голосів, а його найближчим конкурентом став Роман Храменков, який набрав всього 17,3%. Інші кандидати набрали: Олена Шишкіна – 9,1%, Роман Євстіфєєв – 8,5%, Володимир Медведєв – 7,8%.

Нагадаємо, українцям пояснили, навіщо Кремль робить "спектакль". На території псевдореспублік проводяться "вибори".

Як повідомляв Знай.ua, жителі висунули свого кандидата. Неочікуваний кандидат наведе порядок.

Знай.ua писав, що європейські друзі Путіна оцінили "вибори" в ОРДЛО. На території псевдореспублік проводять "вибори".