В суботу, 17 листопада, в ході бойових дій на Донбасі загинув український військовий.

Цю інформацію повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Сепаратисти 10 разів обстрілювали позиції ЗСУ за минулу добу. При цьому шість разів ворог застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї" прес-центр штабу ООС

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Під обстріл потрапили позиції Об'єднаних сил в районах населених пунктів Свободне, Луганське, Новолуганське, Мар'їнка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутово і Широкіно"

Бойовики обстріляли позиції українських військових з мінометів 82 і 120 калібрів поблизу Новолуганского і на Попаснянському напрямку в районі населеного пункту Свободне. Крім того, міномети калібру 82 мм були застосовані також на Приазов'ї, у Широкіно.

За даними розвідки, 16 листопада, двоє супротивників були поранені.

Нагадаємо, на Донбасі у п'ятницю, 16 листопада, пройшли нові бої, Об'єднані сили вийшли з них без втрат. Так, російські окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому шість разів ворог застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями, повідомляє прес-центр ООС.

З мінометів 82-го і 120-го калібрів ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил на світлодарському напрямку поблизу Новолуганского і на попаснянському напрямку в районі населеного пункту Вільний.

Як повідомляв "Знай.uа", жителі висунули свого кандидата. Неочікуваний кандидат наведе порядок.

Також "Знай.uа" писав, що європейські друзі Путіна оцінили "вибори" в ОРДЛО. На території псевдореспублік проводять "вибори".