Біглий український екс-президент Віктор Янукович потрапив в Москві в реанімацію.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що його спочатку госпіталізували до інституту Скліфосовського. Проте вже невдовзі перевезли до приватної клініки. ЗМІ відзначають, що у Януковича може бути травма хребта та коліна, яку він отримав під час гри на корті.

Нагадаємо, саме на завтра, 19 листопада Оболонський районний суд Києва викликав Януковича для виступу з останнім словом у справі про інкримінованої йому державну зраду.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше мін'юст забезпечив багатомільйонні виплати з держбюджету скандальної компанії "Турботрейд" з орбіти втік в РФ "улюбленого гонщика Януковича" Руслана Циплакова.

Відзначається, що скандальній передачі не завадили навіть висновки слідчих ГПУ про фальсифікацію документів, що стали підставою для стагнення коштів.

Наразі вже відомо, що компанія "Турботрейд" отримала багатомільйонні надходження через рішення департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції, який очолює ставленик глави цього відомства Павла Петренка Олексій Воробйов, який і передав кошти вилучені у державної компанії "Укртрансгазу".

Більше того відомо, що починаюче ще з вересня стараннями підопічних Петренка було здійснено сім платежів на користь "Турботрейду" на загальну суму близько 91 млн гривень. Найбільша транзакція у 71 млн була проведена 6 листопада. Виплати відбуваються на підставі наказу господарського суду Київської області у справі №911 / 1407/15.

Також відзначається, що компанія "Турботрейд" була класичною тендерною прокладкою часів правління колишнього президента Віктора Януковича. Відомо, що компанія діяла у зв'язці з родинними ТОВ "Промінвеставтоматика", "Укртурборемонт" і "Турболінкс", які в 2010-2013 рр. виграли тендери ПАТ "Укртрансгаз" на поставку і ремонт обладнання більш ніж на 2,5 млрд грн.

На той момент всі вище вказані компанії були оформлені на моловідомих жителів Донбасу, які мали лише одну спільну рису. Зокрема, вони були клієнтами донецького Південкомбанку (Південкомбанк), і неформально ставилися до орбіти його господаря.

Нагадаємо, партія регіонів знову в Україні і відкрито погрожує.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали, як Янукович вивів мільярди за нинішньої влади.

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, де і коли Янукович скаже "останнє слово".

Янукович у Москві поскаржився на бідність