Одіозний нардеп від Опоблоку Юрій Бойко днями оскандалився гучною заявою у ефірі одного із російських телеканалів.

Про це пише Рoliteka.

У ефірі Юрій Бойко заявив, що конфлікт на Донбасі “потрібно вирішувати виключно шляхом переговорів всіх сторін-учасниць”.

Відповідну заяву скандальний нардеп зробив в пропагандистській програмі “Велика гра” на російському Першому каналі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Там у присутності письменника-терориста Захара Прілепіна, який воював за “ДНР”, Бойко навів приклад конфлікту у Колумбії, який тривав 52 роки і забрав більше 200 тисяч життів. За словами політика, після приходу нового президента і появи політичної волі до завершення конфлікту було здійснено ряд серйозних кроків, і саме тому війна була завершена.

“Ми подивилися, як це відбувалося і що потрібно для того, щоб поставити крапку у конфлікті. Для цього потрібно три речі. Перш за все, політична воля керівництва країни, друге - прямі переговори між сторонами. І ми спеціально запросили міністра внутрішніх справ Колумбії, який розповідав нам, як сидів за столом він, а навпроти нього сиділи командири партизанських з’єднань, і як вони безпосередньо проводили переговори під гарантію кількох держав. Третє: повинна бути схильність і взагалі го товности до компромісу серед політичної еліти", – розповів Бойко пропагандистам.

На його думку, у випадку України йдеться про дві країни: США і Росію, де Америка буде відповідати за дії української влади, а РФ - за терористів “Л/ДНР”.

“Я з трибуни парламенту публічно озвучив, що потрібно припинити всі ці посередництва, які не приведуть ні до чого хорошого. Ми в будь-якому випадку до цього готові і доклали свою участь до прямих переговорів “, – резюмував Бойко.

Більш того, він додав, що вже виклав свою позицію спецпредставникові Держдепартаменту США з питань України Курту Волкеру.

Курт Волкер
Курт Волкер

Скандальна заява нардепа викликала бурхливу реакцію користувачів соціальних мереж.

“За Бойко виїхало СБУ. Біжи, Бойко, біжи”, “Бойко, у якого російські сперли вишки, розповідає на Першому каналі, як потрібно помиритися. Г * ндон”, “Бойко, це диво, каже, що у нас на Донбасі, буде , як в Колумбії. Тільки я не зрозумів, кокаїн або що у нас буде “, – обурилися користувачі.

Нагадаємо, використання російських пропагандистських конструктів вже стало відмінною рисою "Оппоблоку".

Юрій Бойко
Юрій Бойко


Як писав раніше Знай.ua, наклейку "Зупини лося" отримав автомобіль кортежу нардепа-оппоблоківца Юрія Бойка.


Також Знай.ua писав про те, що офіційна Москва не втомлюється сподіватися, що глава Білого дому Дональд Трамп все ж таки вирішить змінити політику щодо Росії, але це марні надії.