Активісти громадської організації "Зупити лося" провели рейд серед автомобілів, припаркованих біля будівлі Кабміну

Известно, що організація займається викриттям порушень правил дорожнього руху. Так, під гарячу руку активістів потрапили відомі політики. Їх автомобілі були припарковані з порушенням правил, за що по закону загрожує штраф.


Відповідати за це довелося не тільки народним депутатам, але і свиті – охоронцям, водіям. Серед найбільш поширених порушень – стоянка в заборонених місцях, зокрема, на тротуарах. У правилах дорожнього руху прописані ці пункти, але, мабуть, їх не враховують політики.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще


Активісти просили поставити авто в місця, згідно з правилами. Багато поставилися з розумінням, але були і що відрізнилися.


Наклейку "Зупини лося" отримав автомобіль кортежу нардепа-оппоблоковца Юрія Бойка. Він залишив транспортний засіб на тротуарі, де ходить велика кількість людей. Незважаючи на зауваження, авто прибрали наклейку, а через час припаркувалися таким же способом.

"Я ж не буду світити проблему, чому я тут. В порядку порушення закону України про держтаємницю, а якщо я вам скажу — мені доведеться вас застрелити тому, що ви, може бути, москальських шпигуни", заявив охоронець Бойко у відповідь на претензії активістів.


Згідно з правилами, такі авто потрібно евакуювати. Такі заходи вживають у разі, якщо машину поставили таким чином, що вона заважає руху транспорту чи пішоходів.

Нагадаємо, раніше Ківа заявив, що глава фракції БПП змушує представника юстиції зареєструвати незаконне рішення.


Як повідомляв портал "Знай.uа", за наші з вами гроші: українцям назвали справжні зарплати нардепів.