Часом цькування у школі породжує в людині страшні комплекси, з якими доводиться жити і миритися все життя. Однак ця дівчина відмовилася миритися з таким станом речей і зважилася на кардинальні зміни.

Дівчина змінила все, що їй не подобалося у своїй зовнішності. Вона зізналася, що хотіла відчути себе щасливою.

Мешканка Швейцарії, 24-річна Селіна Чентино з Цюріха, зробила пластичних операцій на 50 тисяч доларів. Причиною стало цькування, яке вона пережила в шкільні роки. Про це пише The Daily Mail.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Її називали потворою, ображали. І дівчинка часто прикидалася хворою, щоб не ходити в школу, де над нею жорстоко глузували.

"У мене не було шансів показати їм, що я хороша людина. Вони бачили у мені тільки "потворну Селін"", згадує швейцарка.

"Мені хотілося знову бути щасливою, тому я змінила свою зовнішність і все, що мені не подобалося в собі. Ми живемо в часи, коли те, що не подобається, можна змінити, і я скористалася цим шансом", - зазначила вона.

Чентино каже, що тепер відчуває себе прекрасною і впевненою в собі. Їй не потрібні чоловіки, але всі чоловіки її хочуть. За словами Селін, якщо вона зустріне своїх колишніх однокласників то проігнорує їх. Вони недостойні того, щоб вона з ними розмовляла.

Дівчина зізналася, що працювала перукарем і з зарплати відкладала на операції.

Селін, яка є прихильницею Памели Андерсон, зробила пластику носа, змінила форму щік, губ і підборіддя за допомогою філерів і тричі збільшила груди.

За її словами, вона зустрічала різні думки про свої зміни: одним подобається її нова зовнішність, інші вважають, що вона зловжила пластичною хірургією.

"Реакція частіше позитивна, а не негативна, чоловіки взагалі сходять з розуму від мого вигляду", — говорить Чентино.

Вона стала справжньою зіркою соцмережі Instagram.

Нагадаємо, дівчина в гонитві за красою скинула 140 кілограм зайвої ваги. Але попереду її чекало набагато більш страшне випробування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", єгиптянка Іман Ахмед Абдулати, яку вважали самою важкою жінкою світу, оскільки вона важила близько 500 кілограмів, схудла до 171 кілограма.

Також "Знай.uа" писав, найпишніша модель роздяглася для фото.