Корупція в Україні – вимушена міра? Якби з цим не сперечалися відповідні контролюючі органи, але таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив підприємець, який входить до групи Арсена Авакова та "Народного фронту", Карл Волох – позаочі його називають одним із наближених до чинної влади.

Волох заявив, що нібито кілька років припинив спілкування із низкою осіб, яких дуже непокоїла ймовірна перемога Тимошенко на виборах і все, що чекає на Україну після цього.

"Більш того, довго з надією випитували в мене підстави для мого особистого оптимізму і з готовністю погодилися, що: а) інформаційний простір абсолютно викривлений і необ'єктивний; б) найкращий спосіб підіграти Путіну - незбалансовані антикорупційні камлання проти влади; в) сьогоднішня боротьба проти, нібито, корупції, неминуче призведе до влади корупціонерів. Я, в свою чергу, додав (і попросив подумати над тезою), що та корупція, яка зберігається при нинішній владі (на порядок нижча, ніж до 2014), є, багато в чому, вимушеною - головним чином, тому, що владі доводиться красти, щоб на ці гроші хоч почасти інформаційно і організаційно протистояти атаці об'єднаних путінсько-олігархічних інформаційних військ", - написав він, звинувачуючи у всьому окрім олігархів і Кремль.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На суперечність таких думок звернув увагу відомий журналіст Олександр Дубинський на каналі в Telegram:

"Штатний пропагандон в ФБ Карл Волох - написав чудовий пост про те, що злодійство влади це вимушений захід. От не жартую. Зовсім ох**ли вже. До крайності. Я ось теж лежу зараз, і думаю, де б мені сп***ть хоч пару державних гривень, що б підняти планку свого патріотизму і насолити Путіну ... Загалом, полку тверезо мислячих людей прибуло. Сподіваюся, це тільки початок. ", - іронізує він.

Дивіться: Президентські вибори в Україні: що постять про себе кандидати?

Нагадаємо, екс-президент України Віктор Янукович перебуває в лікарні і пробуде там як мінімум 3 тижні, тому суд у справі про держзраду він пропустить. Як повідомляв "Знай.ua", у США заговорили про головне завдання світу. Також "Знай.ua" писав, схвалено ратифікацію меморандуму і кредитної угоди про отримання Україною макрофінансової допомоги від Європейського Союзу в розмірі 1 мільярд євро.