Вже на наступному тижні майже вся Україна підніметься в рамках акції непокори, яку організовують власники автомобілів на єврономерах. 20 листопада з самого ранку вони перекриють дороги, заблокують кордони і почнуть палити покришки.

Мета у них одна, не допустити, щоб були прийняті законопроекти, які суттєво збільшать вартість уживаних автомобілів, що купуються українцями в Європі.

Новенькі авто

«Євробляхери» сподіваються, що народні обранці почують їх і внесуть зміни до закону, але, швидше за все, будуть не почуті, тому що наші парламентарії живуть зовсім в іншому вимірі. Їм не зрозуміти, як можна купити старе авто за 1 тисячу доларів і потім ще на ньому їздити кілька років.

Знай.ua у системі prozzoro знайшов закупівлю 7 автомобілів Toyota Camry для автобази Управління справами Апарату Верховної Ради, яка сталася якраз цієї осені, коли вирували пристрасті з приводу євроблях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Спочатку був проведений аукціон з купівлі 5 автомобілів, в результаті якого зійшлися на сумі майже у 4 мільйони гривень.

Уточнимо, що на відміну від «євробляхеров» для себе депутати замовляють автомобілі виключно 2018 року, які не були у вжитку.

Але п'ять новеньких Toyota Camry автобазі виявилося мало і через тиждень вони провели торги на покупку ще двох подібних авто.

Цього разу вони зійшлися на сумі трохи більше півтора мільйона гривень за два автомобіля. Цікаво так само, що і в першому, і другому аукціоні перемогла одна і та ж фірма «Алмаз Мотор, ЛТД». І загальна сума за авто, яку отримав переможець торгів, склала приблизно 5 млн 500 тис. гривень.

До речі, до цієї фірми звертаються і чиновники з Адміністрації Президента. У вересні цього року державна організація "Автобаза Державного управління справами" замовила у цієї ж фірми легковий автомобіль Toyota Land Cruiser за 2,05 млн грн. Видно дійсно там найвигідніші умови для покупки авто преміум класу, або ж справа в чомусь іншому, наприклад, у зв'язках.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що депутати витратили мільйони на ремонт Верховної Ради, але їм все ще загрожує смертельна небезпека.

Також ми писали, що власники ID-карт не зможуть голосувати і що, нові політичні лідери змінюють президентські рейтинги.