Швидка допомога
Швидка допомога

Мажорне авто на поліцейських номерах знесло дівчину, приїхали "рішали", а жертві стає все гірше

У Києві поліцейські на службовій "Тойоті" збили дівчину, яка переходила дорогу на "зелений", передає у своєму фейсбуці Київ Оперативний.

"Тільки що на перехресті Саксаганського-Тарасівська "цікаві чувачки" на цій #Toyota#0088) збили дівчину, яка переходила вулицю на свій "зелений". Оскільки серйозних травм дівчина не отримала, чувачки хотіли "забити і тупо поїхати", - повідомляє видання.

Оформлення субсидії
Оформлення субсидії

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Монетизація субсидій офіційно почалася: як отримати свою готівку

Міністерство соціальної політики фіналізувало проект постанови щодо надання пільг та субсидій у грошовій формі і найближчим часом має намір винести його на розгляд засідання Кабінету міністрів.

НБУ
НБУ

Більше не виростуть? Прогноз НБУ щодо зарплат стурбував українців

У понеділок стало відомо, що Національний банк України чекає уповільнення темпів зростання зарплат українців. Так, НБУ прогнозує, що підвищення номінальних зарплат на 16% до 2019 року і на 10% в 2020 році, відповідно, або на 7% і 5% — у реальному вираженні. Про це повідомляється на сайті НБУ.

Азовське море
Азовське море

Рахунок пішов на дні: в ЄС готують жорстку відповідь Путіну за Азовське море

Рада Євросоюзу із закордонних справ обговорила ситуацію в Азовському морі і вирішив ініціювати прийняття конкретних контрзаходів щодо країни-агресора Росії. Про це на прес-конференції заявила голова дипломатії ЄС Федеріка Могерині за підсумками засідання Ради ЄС у Брюсселі.

Лікарі борються за його життя: немовля привіз до Польщі смертельну інфекцію з України

У понеділок, 19 листопада, стало відомо, що у польському місті Вроцлав 14-місячна дитина з України вже протягом тижня перебуває під наглядом лікарів. У малюка виявили симптоми кору.