Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Субсидії тільки для обраних: Мінфін звинуватив понад 50 тисяч українців у шахрайстві

Близько 68 тисяч українців отримують житлово-комунальні субсидії за кількома адресами. Про це відомо завдяки заяві заступника міністра фінансів Юрія Гелетія.

"Перевірки отримувачів житлово-комунальних субсидій протягом січня-вересня 2018 року показали, що понад 68 тис. людей отримують кілька субсидій за різними адресами. Або інший приклад – громадянин купив автомобіль Mercedes-Benz вартістю понад 1,3 млн грн і оформив субсидію на 2 тис. грн" – повідомив Гелетій у вівторок, 20 листопада.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зайцева вже майже на свободі: експерт назвав єдиного винного в ДТП

Судові експерти заявили, що швидкість руху автомобіля Олени Зайцевої в Харкові не є важливою. зокрема, фахівці відзначили, що швидкість автомобіля Зайцевої в розрізі кримінальної справи абсолютно неважлива, адже інший учасник смертельної ДТП Геннадій Дронов порушив правила дорожнього руху.

Не повернулися зі школи: четверо дітей безслідно зникли серед білого дня, копи поставили на вуха все місто

У вівторок, 20 листопада, стало відомо, що у Сумській області співробітники поліції розшукують чотирьох зниклих дітей. Про це повідомляє "УНН", посилаючись на джерело в правоохоронних органах. Так, зазначається, що діти вийшли з будинку в школу інтернат, але так і не повернулися. Згідно з інформацією, в цей день в школі занять не було. При цьому всі зниклі діти 2002, 2005, 2008, 2009 років народження були родичами.

Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі
Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі

Перекриття доріг по всій країні: лідер євробляхерів пояснив, за що воюють українці

Глава організації "Авто Євро Сила" Олег Ярошевич розповів про вимоги протестувальників, які перекрили дороги по всій Україні в ефірі програми "Ваша свобода" на Еспрессо.TV. Лідер "євробляхерів" повідомив, що акція непокори у вівторок, 20 листопада, пройшла в 56 містах України на 67 локаціях. Першою вимогою протестуючих Ярошевич назвав повне скасування акцизу при розмитненні автомобіля з єврономером.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

"Травма важка, мало що зміниться", - адвокат Януковича вивалив шокуючу правду

Адвокат українського президента-втікача Віктора Януковича поділився деякими подробицями про стан здоров'я свого клієнта. Горошинський розповів про травму екс-президента України під час спілкування з журналістами.