Чутки про так зване повернення "легітимного" Януковича досить швидко поширюються в терористичних республіках "ЛДНР". Здогадки і, часом, заяви озвучують представники окупаційних адміністрацій нижньої та середньої ланки.

Бачте, втіклий президент повинен повернутися на Донбас і керувати об'єднаними "республіками", які приєднаються до української держави.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Про це розповів народний депутат України Дмитро Тимчук, який послався на інформацію організації "Інформаційний опір".

За словами Тымчука, такі чутки циркулюють і серед місцевого населення.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

"Нібито Янукович "повернеться на Донбас" якимось "керуючим" або "головою об'єднаних ЛДНР", які увійдуть до складу України "на особливих умовах", у зв'язку з чим "війна закінчиться" — на умовах "ЛДНР". Згідно з цими чутками, в даний час Київ нібито веде таємні переговори з даного сценарію з Москвою, Донецьком і Луганськом, а самого Януковича госпіталізували під виглядом "вигаданої травми" для затягування і подальшого зриву судового процесу над ним", — повідомляє Дмитро Тимчук.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто нагадати, що в четвер, 22 листопада, адвокати скандального екс-мера Слов'янська Нелі Штепи під час судового засідання заявили, що їх підзахисна потрапила до лікарні з інсультом. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення захисту підсудної.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адвокат українського президента-втікача Віктора Януковича поділився деякими подробицями про стан здоров'я свого клієнта. Горошинський розповів про травму екс-президента України під час спілкування з журналістами.

"Стан за один день не зміниться. Я цю інформацію, якщо і буду якось щось дізнаватися, то до кінця місяця, тому що для мене досить медичної документації. Ближче до дати засідання суду я буду цікавитися, що і як. За один день мало що зміниться", - зазначив правозахисник Горошинський.

Нагадаємо, написати Путіну і померти: дівчинка, яка звернулася до президента, покінчила з собою.

Як повідомляв Знай.uа донетчан запитали про війну, Януковича та Україну, відповіді дивують.

Знай.uа писав, Гордон пояснив українцям найбільшу дурість Путіна, Кремль - приречений.