Як пише replyua.net у своєму Facebook народний депутат Верховної Ради України, учасниця української делегації в Тристоронньої контактної групи в Мінську Ірина Геращенко повідомила, що Україна під час засідання ТКГ в Мінську ініціювала розведення сил у Станиці Луганській, 26 листопада поточного року.

У той же час, як зазначає ірина Геращенко, даний план може бути здійснено, якщо буде дотримуватися режим тиші. Депутат заявила: "Українська сторона ініціювала розведення військової техніки по Станиці Луганській на 26 листопада в тому разі, якщо будуть виконані передумови безпеки і додержання режиму тиші".

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Як стало відомо, кожен день прес-центр штабу ООС доносить інформацію про те, що мінські угоди постійно порушуються з боку окупантів на території самопроголошених республік Донбасу в частині припинення вогню. Що стосується останнього часу, то за останню добу схід України був обстріляний одинадцять разів.
Через порушення умов тиші і чергових обстрілів був поранений один український військовий.

Закінчилося засідання ТКГ і робочих груп в Мінську. Як інформує новопризначений представник України в ТКГ Yevgenij...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Donderdag 22 november 2018

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Пушилин змінив Захарченко: як "коронували" головного лиходія в "ДНР"

На території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР". У приміщенні місцевої опери Дениса Пушилина офіційно "коронували" на фейкового керівника неіснуючої республіки.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Офіційна частина розпочалася близько полудня за місцевим часом. "Присягу" на вірність народові новий лідер приніс у присутності майже тисячі осіб.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Добу на Донбасі: череда трагічних втрат сколихнула країну, українці прощаються з ще одним героєм

За минулу добу, 17 листопада, на Донбасі районі проведення ООС путінські найманці вбили одного українського військового.

Цю інформацію повідомив прес-штаб ООС на своїй сторінці в Facebook.

Так, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях збройних сил, при цьому, 10 разів окупанти використовували зброю, заборонену мінськими угодами.

Також "Знай.ua" писав про те, що Далеко не гречка з цукром: стало відомо, як "віддячили" жителів ОРДЛО за участь у "виборах"