Монетизація субсидій в Україні: скільки можна заощадити?

Нові правила оформлення субсидій в Україні
Нові правила оформлення субсидій в Україні

З наступного року в Україні почнеться монетизація субсидій, економним українцям повернуть гроші, які люди можуть використати на будь-які цілі. Експерти підрахували, якщо сім'я живе в Києві, в квартирі площею 70 квадратних метрів, і дохід становить 10000 гривень на місяць, завдяки економії за весь опалювальний сезон ця сім'я може отримати 4392 гривні. При розрахунках експерти врахували можливе підвищення тарифів на гарячу воду і опалення приблизно на 20%. Монетизація розпочнеться одразу після Нового року та пройду три етапи.

Росія зриває переговори у Мінську

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки
Показати ще

Росія відкрито заявила, що ставить на паузу переговори в нормандському форматі і мінських групах, до завершення виборів в Україні.

"На мій погляд, через деструктивну позицію Росії в мінських групах, переговорний процес буде фактично заблокований. Росія не приховує, що ставить на паузу переговори в нормандському форматі і мінських групах, до президентських і парламентських виборів в Україні, на яких прагне протягнути більше лояльного Кремлю кандидата або кандидатку ", -заявила Ірина Геращенко.

Дивіться: Ірина Геращенко про переговори у Мінську

#Наживо Представник України в гуманітарній підгрупі в ТКГ в Мінську, Перший заступник Голови ВРУ Ірина Геращенко: Президент призначив Євгена Марчука представником України в ТКГ в Мінську http://solydarnist.org/?p=199356

Geplaatst door Блок Петра Порошенка Солідарність op Donderdag 22 november 2018

Стрілянина у Києві

У Києві на перехресті бульвару Лесі Українки і вулиці Івана Кудрі невідомий відкрив стрілянину і втік на позашляховику. За даними інсайдера, стрілок - чоловік невисокого зросту, який зробив кілька пострілів з рушниці і втік з місця події на сірому BMW-X5 з львівською реєстрацією.

Державний бюджет України 2019: що ухвалили депутати?

У п’ятницю, 23 листопада Законопроект №9000 “Про державний бюджет на 2019 рік” було прийнято Верховною Радою. В порівнянні з першим читанням доходи і витрати держбюджету збільшено на 17,7 млрд грн. Дефіцит держбюджету запланований на рівні 89,9 млрд грн.

Дивіться: Рада прийняла Бюджет-2019

"Укрзалізниця" запускає новорічні рейси у всіх напрямках

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Укрзалізниця" з наступного тижня відновить продаж квитків на дати після 9 грудня. Квитки на поїзди далекого прямування потрапляють у продаж за 30-45 днів, але рейси з 9 грудня, коли в Україні вводиться новий графік руху на 2018/2019 роки, не потрапили в систему booking.uz.gov.ua і залізничні каси вчасно.