Комісія Мін'юсту з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації задовольнила скаргу Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника та скасувала незаконну перереєстрацію комплексу споруд Свято-Успенської Почаївської лаври-Успенського собору, Троїцького собору, монастирських келій, архієрейського будинку, дзвіниці, надбрамного корпусу). Про це повідомляє перший заступник міністра юстиції Олена Сукманова, повідомляється в прес-службі відомства.

Наказ Мін'юсту підписали сьогодні, 23 листопада, відзначає Сукманова.

Члени Комісії зробили висновок, що реєстратор зробив держреєстрацію права користування комплексом споруд Почаївської лаври з порушенням вимог діючих законів.

Це рішення було скасовано, а держреєстратор, який його здійснив, отримав блокування доступу до держреєстру прав на нерухомість.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Архієрейський собор 22 листопада? В УПЦ КП викрили нахабну брехню московських попів

Речник Української православної церкви Київського патріархату, архієпископ Євстратій Зоря спростував заяву про те, що Архієрейський собор, на якому оберуть предстоятеля єдиної Украинской помісної церкви, відбудеться 22 листопада.

Про це особисто повідомив речник УПЦ КП на своїй сторінці в Facebook.

"Офіційно заявляю: поширювана в оголошенні інформація не відповідає дійсності. Знову змушений повторити: тільки офіційна (!) повідомлення про дату Собору буде означати, що вона вже визначена", - написав спікер УПЦ КП.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Путін дозволив": московський клоун в рясі оскандалився заявою про "хворих" і "бідних" українців, цю єресь гидко слухати

днями глава УПЦ МП Онуфрій оскандалився черговою нахабною і неоднозначним заявою, яка стосується "грішній" життя "хворих та бідних українців".

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну заяву Онуфрія під час літургії в Києво-Печерській лаврі.

Також Знай.ua писав про те, що Варфоломій хоче призначити в Україну свого ставленика. Філарет відмовився