Уряд наступив на горло власникам автомобілів на єврономерах залізним чоботом, і не збирається послаблювати свій натиск. Один за іншим виходять садистські закони, що стосуються ввозу, розмитнення та легалізації "'євроблях". І незважаючи на численні всеукраїнські мітинги представників АвтоЄвроСили, життя легше не стає. Так, блогер Богдан Чухліб розповів на своїй сторінці в Facebook, чого чекати від нових законів, які набудуть чинності з 00:00 годин 25.11.2018.

"Сьогодні опубліковано тексти законів, що змінюють норми ввезення транспортних засобів на іноземній реєстрації. Вони набирають чинності з 00.00 годин 25.11.2018 р", - пише блогер.

Отже, за якими правилами можна ввозити на митну територію України транспортні засоби, зареєстровані на нерезидентів (у тому числі і автомобілі для особистого користування)

Громадяни України мають право тимчасово ввозити транспортний засіб, зареєстрований за межами України, на строк до одного року і за умови сплати всіх необхідних митних платежів. При цьому, митні платежі не повертаються.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Громадяни-резиденти мають право переміщувати транспортний засіб, зареєстрований за межами України, в режимі транзиту за умови сплати грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України з метою вільного обігу.

При ввезенні автомобіля, яка була в користуванні, підтвердження відповідності екологічним нормам ЄВРО 5 не потрібно.

Таким чином, якщо резидент планує здійснити перетин митного кордону України на автомобілі з іноземною реєстрацією і повернутися після 00.00 годин, то сплата митних платежів чи грошової застави є обов'язковою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Далі тільки політика:євробляхери анонсували "великий хрестовий похід".

Нагадаємо, скандальний закон про розмитнення віддали Порошенко, чого чекати "євробляхерам".

Як повідомляв "Знай.uа", головний євробляхер оголосив абгрейд акції.

Також Знай.иа" писав, що власники "євроблях" можуть "заїхати" в тюрму.

Крім того, ми писали, що уряд назвав дату, коли набудуть чинності нові закони про евробляхах.

Відповідні закони були опубліковані у парламентському виданні "Голос України".

Як відомо, на цьому тижні, 21 листопада, народні депутати розблокували процес підписання законів про "евробляхах". Два проекти постанови, якими пропонувалося скасувати результати голосування за закон, парламентарії не підтримали.