Підступна ожеледиця окупувала Житомир. З'явилася інформація, що дороги повністю покриті льодом, в результаті на роботу не вийшли рейсові комунальні автобуси. Також відомо, що всі приміські маршрути скасовано.

За інформацією диспетчерів житомирського автовокзалу, з 4 ранку до 10:00 майже всі рейси було скасовано через ожеледицю. В даний момент ситуація на дорогах поліпшується, однак частина перевізників повернеться до роботи завтра. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

У зв'язку зі складними погодними умовами і ожеледицею на дорозі патрульна поліція Житомирській області просить водіїв бути обережними, по можливості утриматися від поїздок.

Варто нагадати, що з початком нового тижня синоптики попереджають про погіршення погоди. У ряді регіонів українців засипле снігом, вітер посилиться, а на дорогах очікується ожеледиця.

Про це повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій. Причиною стане вплив активного циклону. В Укргідрометцентрі попереджають, що вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада в ряді західних, центральних, південних та східних областей України випаде сніг, місцями сильні снігопади, що може призвести до порушення транспортного сполучення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26-27 листопада на території України серйозно погіршаться погодні умови. Цю інформацію повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Вдень 26 листопада, а також протягом доби, 27 листопада, через активний циклон випаде сніг, мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см) у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, сіль є, розуму не треба: комунальники щедро засипали сухий центр Києва, щоб мало не здавалося.

Як повідомляв Знай.uа погода на вихідних скупає і приморозить українців.

Знай.uа писав, зимові шини: "за" і "проти" - експерти розставили всі шипи над "і".