В неділю, 25 листопада, в Україну прийде холод та сніг.

Майже по всій території країни очікується похмура погода. Синоптики попередили, що жителям центральних і північних областей настрій може зіпсувати невеликий сніг.

Цю інформацію повідомляє Український гідрометеоцентр.

Синоптики розповіли, що вітер буде західний, південно-західний, 5-10 м/сек.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В західних і південних областях України температура вдень 3-7 градусів, на Закарпатті до 9 градусів тепла. На решті території вдень від -1 до + 2 градусів.

В Києві - мінлива хмарність, мокрий сніг та ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура вдень від 0 до 2 градусів тепла.

Нагадаємо, з початком нового тижня синоптики попереджають про погіршення погоди. У ряді регіонів українців засипле снігом, вітер посилиться, а на дорогах очікується ожеледиця. Про це повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

Причиною стане вплив активного циклону. В Укргідрометцентрі попереджають, що вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада в ряді західних, центральних, південних і східних областей України випаде сніг, місцями сильні снігопади, що може призвести до порушення транспортного сполучення.

Відомо, що ускладнення погодних умов 26-27 листопада очікується у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, на півдні Тернопільської, Хмельницької і на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької і Луганської областей.

Також нагадаємо, що за словами синоптика Наталки Діденко, в неділю в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе не тільки потепління, але і сильні дощі з мокрим снігом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", погода на вихідних скупає і приморозить українців.

Також "Знай.uа" попереджав автолюбителів про необхідність перейти на зимову гуму.