Імовірне запровадження воєнного стану на території України не вплине на роботу Укрпошти.

Укрпошта
Укрпошта

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення компанії.

Окрім того у підприємтсві додали, що наразі виплати пенсій і пересилання поштової кореспонденції здійснюються у штатному режимі.

Укрпошта
Укрпошта

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підтримав рішення військового комітету про введення військового положення.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це Президент заявив на засіданні РНБО України, передає канал 112 Україна.

У РНБО України зібрали засідання з приводу можливого введення військового положення. Розглянемо цей термін детальніше, особливо щодо того, що він означає для жителів країни.

"Воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки щодо державної незалежності України, її територіальної цілісності. Він передбачає надання повноважень відповідним органам державної влади, військовому командуванню, військовим адміністраціям та органам місцевого самоврядування, "необхідних для відвернення загрози, відсічі збройній агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її территотриальной цілісності", - йдеться у Конституції України.

Раніше Знай.uа писав про те, що у неділю, 25 листопада, ввечері стало відомо про те, що країна агресор – Росія застосувала зброю в Чорному морі проти українських бронекатерів, підбитий МБАК "Бердянськ".

Азовське море
Азовське море

Українські джерела повідомляють, що всі три кораблі ВМС України захоплені, після штурму. Російські військові зараз готуються взяти на абордаж підбитий бронекатер, він втратив хід.

"Росія пустила в хід зброю. Один бронекатер пошкоджено Два бронекатери і рейдовий буксир захоплені. Росіяни взяли їх на буксир і почали буксирування", - повідомило джерело в Міноборони України.

Також Знай.uа повідомляв, що Росія відкрила вогонь і підбила бронекатер "МБАК "Бердянськ".