Кілер розстріляв дагестанську співачку Машидат Омарасхабову та зник на броньованому Lexus LХ57. До того зірка кинула екс-депутата від "Єдиної Росії" Джамалдина Шамхалова.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на прес-службу республіканського МВС.

Відому дагестанському співачку Машидат Омарасхабову спробували вбити біля її будинку в Махачкалі.

Кілер чекав співачку вночі 25 листопада біля її будинку по проспекту Імама Шаміля, 55. Коли жінка наблизилась до будинку, в неї поцілили з невстановленої на даний момент зброї.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Куля влучила в живіт 35-річній заслуженій артистці Дагестану Машидат Омарасхабовій (справжнє прізвище Шамхалова). Її терміново госпіталізували. В даний час вона вже прооперована, стан жінки стабільний.

Між тим, у республіканських ЗМІ поширилася інформація про те, що в організації замаху на Машидат Омарасхабову підозрюється її колишній чоловік, екс-депутат Народних Зборів республіки Дагестан, член партії "Єдина Росія" Джамалдин Шамхалов і нібито, він вже оголошений у федеральний розшук.

Фото орієнтування на Шамхалова Ленінського районного відділу поліції Махачкали опублікував республіканський інтернет-журнал "Дагестан", проте виданню "Аіф-Дагестан" у регіональному МВС інформацію про орієнтування спростували, а публікація журналу "Дагестан"на даний момент вже недоступна.

Нагадаємо, 13-річну дівчинку убили у власній кімнаті. В ході перестрілки на вулиці, одна з куль влетіла через вікно та влучила в житину.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франції чоловік взяв людей у заручники та вимагав зустрічі з президентом. Якщо його вимоги не виконають, він пригрозив усіх підірвати.

Також Знай.ua писав про те, що ізольоване плем'я на забороненому до відвідування острові Північний Сентін убили туриста. На вимогу поліції, вони відмовились віддати тіло. Як відомо, турист був місіонером та приїхав на індійський острів проповідувати християнство, але помер від пострілу з лука.