Тіло туриста, якого вбили тубільці на забороненому до відвідування острові Північний Сентінел, так і не віддали поліції.

Цю інформацію повідомляє портал News.com.au.

За словами начальника поліції Андаманського і Нікобарських островів Депендра Патака, правоохоронці склали докладну карту з місця події і підпливли до острова на човні, зупинившись в 500 метрах від берега.

[quote author="Депендра Партак"]"Вони

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як відомо, у листопаді, дикуни одного з найбільш ізольованих племен планети на Північному Сентинельскому острові вбили американського турита. Місіонер приїхав на індійський острів проповідувати християнство, але помер від пострілу з лука.

26-річний Джон Аллен Чау (John Allen Chau) розповів про свій досвід у журналі. Чоловік двічі відвідував острів - перша спроба виявилася вдалою. Проте, коли він вторгся на територію сентинельців вдруге, вони обрушили на нього град стріл, після чого місіонер помер.

Джон Аллен Чау

Нагадаємо, в Америці ще до відкриття континенту європейцями була високорозвинута культура і власні цивілізації. І, як у кожного народу, нації або просто племені, індіанці мали свої "родзинки".

Цей народ помилково прозвали індіанцями тільки тому, що європейські мореплавці порахували, що відкриті ними землі були Індією. Це був народ, який жив у повній гармонії з природою, і тому вони здалися європейцям відсталими дикунами. Однак їх мудрість могла дати фору будь-якій людині середньовіччя.

Раніше портал "Знай.uа" писав про найзагадковіші місця планети, куди ви точно не потрапите.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в лісах Амазонки знайшли плем'я, яке ніколи не бачило цивілізацію.