У п'ятницю, 23 листопада, стало відомо, що у місті Анже (Франція) невідомий чоловік у жовтому жилеті захопив заправну станцію і пригрозив підірвати всі, якщо до нього не приїде президент Франції Еммануель Макрон. Про це повідомив BFM-TV.

Так, зазначається, що до місця події вже з'їхалася велика кількість співробітників поліції. Також відомо, що людей, які знаходяться поруч, одразу евакуювали. Зараз місцеві правоохоронці намагаються домовитися з агресивним чоловіком.

У поліції припускають, що чоловік є одним з учасників акції протесту проти підвищення цін на паливо, так як учасники протестів були в таких самих жовтих жилетках. За словами поліцейських, цей чоловік вже притягувався до відповідальності за торгівлю невеликими партіями психотропних речовин.

Варто уточнити, що в акції брало участь понад 287 тисяч осіб, 282 з яких були затримані копами. На даний момент близько 150 осіб перебувають під вартою.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що під час акцій протесту в столиці Нігерії Абуджі сили безпеки вбили 42 прихильників ув'язненого в колонію ватажка шиїтського Ісламського руху Нігерії Ібрагіма Закзакі.

Варто уточнити, що силовики 29 і 30 жовтня застосували вогнепальну зброю і сльозогінний газ під час розгону протестних маршів, організованих Ісламським рухом Нігерії в підтримку Ібрагіма Закзакі, який перебуває у в'язниці з 2015 року і до теперішнього моменту.

Нагадаємо, що у провінції Юньнань (Китай) озброєний студент напав на учнів та вчителів коледжу. В результаті інциденту людина загинула, 11 постраждало. Подробиці ні місцева поліція, ні влада поки не оприлюднюють.

Як повідомляв портал Знай.uа, 20 листопада прогримів вибух у залі одружень в Кабулі, де зібралися богослови на святкування дня народження пророка Мухаммада. У залі привів у дію вибуховий пристрій терорист-смертник.

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно сирійська державна армія звільнила групу з 19 жінок і дітей, які були викрадені терористами "Ісламської держави" під час нальоту на місто Ес-Сувейда і сусідніх сіл у липні.