У Запоріжжі на залізничному вокзалі "Запоріжжя-1" стався досить тривожний і дивний інцидент. Так, 13 дітей-пасажирів поїзда, який їхав з Херсона до Запоріжжя, звернулися за медичною допомогою.

Діти поскаржилися на головний біль і першіння в горлі. Відомо, що 2 дітей госпіталізовано з попереднім діагнозом "отруєння продуктами горіння".

Швидка допомога
Швидка допомога

За інформацією голови незалежної профспілки лікарів швидкої допомоги Анатолія Сидоренка стало відомо, що 26 листопада о 5.20 ранку в запорізьку "швидку" надійшов дзвінок з медпункту залізничного вокзалу "Запоріжжя-1", куди за допомогою звернулося відразу 13 дітей. Про це пишуть українські ЗМІ.

Також відомо, що на місце інциденту прибуло три бригади швидкої допомоги. Медики встановили, що у юних пасажирів є однакові симптоми отруєння продуктами горіння - головний біль, першіння в горлі та ускладнене дихання.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Дитина в лікарні
Дитина в лікарні

Після надання допомоги більшість пасажирів вагону були відпущені додому, проте двох дітей довелося госпіталізувати до 5-ї дитячої міської лікарні з діагнозом "отруєння продуктами горіння". Лікарі припускають, що причиною масового нездужання пасажирів поїзда, швидше за все, сталасЯ проблема з системою опалення вагона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Укрзалізниця анонсувала зміну десятків маршрутів і графіків руху швидкісних поїздів Інтерсіті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Укрзалізниці. У повідомленні йдеться, що у зв'язку з реконструкцією стрілочних переводів на станції Вакуленці в Полтавській області зміниться маршрут та графік руху швидкісних поїздів Інтерсіті. Зміни торкнуться десяти поїздів. За новим розкладом поїзди курсуватимуть в період з 24 по 30 листопада.

Варто нагадати, що в Дніпропетровській області сталася страшна трагедія. Так, пенсіонерка в Новомосковську стрибнула під поїзд. При жінці вдалося виявити передсмертну записку з останнім проханням. Інцидент стався в Новомосковську, літня жінка кинулася під колеса вантажного поїзда і від отриманих травм померла на місці.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" припинила продавати квитки на вокзалах паніка: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа Укрзалізниця запустила новий сервіс: що зміниться для українців.

Знай.uа писав, пасажирський потяг зійшов з рейок, проте ангел охоронець вчасно спрацював: відео.