У Києві до довічного позбавлення волі засудили 30-річного чоловіка, який вбив двох людей з вогнепальної зброї.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Крім того правоохоронці довели й замах на життя, який він вчинив перед затриманням.

Наразі вже відомо, що у жовтні 2014 року жертвами вбивці стали двоє киян, які надавали послуги з автоперевезення. Після чого вбивав своїх жертв пострілом у голову та у подальшому закопував у лісосмузі під Києвом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Щоб заволодіти автомобілем потерпілих, вбивця домовлявся з ними про зустріч в безлюдних місцях у нічний час. Підозрюваний вбивав своїх жертв пострілами в голову. Їх тіла людина спочатку ховав у гаражі, а потім перевозив в лісосмугу під Києвом і закопував. Машини жертв зловмисник переганяв в м Миколаїв, де збував на розбирання", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронцям вдалося вийти на слід зловмисника, коли він саме готував чергове вбивство. Адже він вже запланував позбавити життя чоловіка своєї коханки та вже мав при собі знаряддя вчинення злочину.

"Підставою, який спонукав злочинця до скоєння ще одного злочину, стали ревнощі, а потерпілим виявився чоловік його коханки. Як виявилося згодом, це вже була друга спроба зловмисника позбавити життя суперника. В ході затримання у підозрюваного вилучили знаряддя злочину - пістолет з глушником і патронами" , - розповіли в прокуратурі.

Разом з тим варто відзначити, що жорстоке убивство одразу декількох людей на Волині приголомшило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.

У повідомленні сказано, що у понеділок, 26 листопада, поліція Ковеля отримала повідомлення про умисне вбивство. Від рук убивці загинули одразу три людини.

Під час конфлікту, обставини якого наразі з'ясовують правоохоронці, 46-річний ковельчанин застрелив із зареєстрованої мисливської зброї двох осіб, 51 і 25 років, після чого наклав на себе руки. Ще одній жертві - 43-річному чоловікові - дивом вдалося вижити. Він з пораненням знаходиться в лікарні і дає свідчення, інформацію поки не розголошують.

Нагадаємо, дівчина пішла на побачення наосліп, а залишилася в горах одна в калюжі власної крові.

Як повідомляв "Знай.ua", копи схопили невловимого ката, весь світ застиг в очікуваннію.

Також "Знай.ua" писав, що величезне свято на яхті закінчилося страшною трагедією.

Останні подробиці зухвалого вбивства поліцейського в Києві