24-річна Сара Уайлі була ошелешена, коли хлопець, який доглядав за нею в Інтернеті протягом трьох тижнів, вирішив кинути її на милість долі. На перше побачення пара вирішила сходити на невелику гору в Австралії, але під час спуску дівчина сильно травмувала руку. Дама очікувала від свого кавалера допомоги у вигляді зупинки кровотечі, але він заявив, що спізнюється на роботу, і пішов, передає The Sun.


Під час спуску дівчина підсковзнулася і, щоб не звалитися вниз, зуміла схопитися за стирчить пеньок. В результаті цього дерево пройшло вздовж її руки, залишивши страшне рване поранення у середнього пальця.

"Я відразу зрозуміла, що рана серйозна. Я бачила м'язові волокна, які стирчали з моєї руки. Я ніколи в житті не бачила стільки крові"

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сара жахнулася від того, що відбувається, а потім вирішила попросити чоловіка зняти жилетку, щоб використовувати мотузки з нього як джгута. Але отримала лише тверду відмову. Однак, він все ж дав їй носок. Однак, його милість була раптовою: заявивши, що він запізнюється на роботу, чоловік швидко ретирувався, не забувши попросити дівчину про повернення кривавого носка. Сара була залишена на горі.

Але дівчина все ж була виявлена пожежними, що були неподалік на службі. Вони витратили 3 години, щоб спустити її з гірської вершини, а потім вона була доставлена в лікарню, де і завдали шви.

"Він поняття не мав, що робити. Він спробував зловити мережу, щоб додзвонитися на роботу, а потім сказав, що йому треба йти, тому що його чекають в офісі і у нього багато зустрічей. Це було всього через 10 хвилин після того, як я впала"

Після того, як Сара потрапила до лікарні, чоловік почав заперечувати, що був з нею на побаченні, а потім кинув її в чорний список в соціальних мережах.

"Але найбільш шокуючим було те, що він і правда попросив носок, яким я перев'язала руку, назад. На той момент я постійно втрачала свідомість, але все, що його турбувало, — це був носок, який до того часу був повністю в крові"

Нагадаємо, З трущоб в Гарвард: історія дівчини, яка досягла успіху всупереч перешкодам долі

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Зґвалтував за секунди до вбивства, кинув, як собаку: жорстока розправа над безневинним дитиною, нелюд тримає в страху цілу область

ТакожЗнай.иа" писав про те, що "Нічого не відбувалося, але незабаром з'явилося миготіння": любляча мати врятувала паралізовану дочка з допомогою музики. Ця історія вселяє надію