Томос Україні
Томос Україні

Братва, дали Томос! Журналіст розповів, що робити українцям

28 листопада, у Стамбулі пройшов другий день триденного Синоду, на якому виписували і "причісували" текст дозволу на українську Автокефалію. Український політолог Юрій Романенко у зв'язку з наданням Україні Томосу дав українцям цінну пораду.

українські військові
українські військові

Воєнний стан не для всіх: бойову техніку масово переміщують до кордонів з... Польщею

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

У мережі з'явилося відео на якому очевидцям вдалося зафіксувати переміщення військової техніки до кордонів з Польщею. Очевидці зафіксували величезну колону вантажних автомобілів, які перевозили бойові машини і були накриті брезентовими накидками. Автор відео зазначає, що зйомка відбувалася в місті Краковець, неподалік від Яворівського району Львівської області.

Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі
Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі

В Україні змінилися правила розмитнення евроблях: що це означає для простих українців

У середу, 28 листопада, Кабінет міністрів України затвердив тимчасовий порядок розмитнення авто на європейських номерах. Так, затверджено тимчасовий порядок митного оформлення автомобілів, які перебувають у митних режимах тимчасового ввезення або транзиту, згідно з яким розмитнення здійснюватиметься за правилами.

консультації українських та угорських дипломатів
консультації українських та угорських дипломатів

Подвійне громадянство: Україна запропонувала Угорщині рішення

Українські та угорські дипломати провели консультації у зв'язку з видачею угорських паспортів жителям Закарпаття.

Україна передала на розгляд угорської сторони проект угоди, яка передбачає взаємодію сторін для запобігання випадків подвійного громадянства. Документ було передано в ході українсько-угорських консультацій, в середу, 28 листопада, відбулися в Києві, повідомили в МЗС України.

газ
газ

Українцям показали, як перерахувати платіжку за газ і платити менше

Як відомо, українцям надали можливість перерахувати свої квитанції за газ за жовтень 2018 року, а також трохи зменшити суму виплати. Заступник начальника департаменту енергоефективності НАК "Нафтогаз України" Олексій Хабатюк пояснив, як це правильно зробити.