З'явилася інформація, що у анексованому Криму четвертий дивізіон зенітних ракетних систем С-400 почав чергування біля кордону з Україною.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських журналістів, які посилаються на джерела в Чорноморському флоті.

"Сьогодні в Джанкої бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-400 "Тріумф" зі складу з'єднання протиповітряної оборони армії ВПС і ППО Південного військового округу заступили на бойове чергування з протиповітряної оборони Криму", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто нагадати, що заступник начальника Генштабу ЗСУ Родіон Тимошенко зробив заяву щодо мобілізації в Україні. Заяву зробили на брифінгу Збройних сил України. За словами начальника Генштабу, після введення воєнного стану повномасштабну мобілізацію проводити не будуть.

За словами Тимошенко Родіон, у випадку воєнних дій в ряди ЗСУ призиватимуть в першу чергу резервістів першої черги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міністерстві аграрної політики України заспокоюють, що 30-денний воєнний стан в країні не призведе до дефіциту продовольства, оскільки пропозиція продуктів істотно перевищує попит. Про це повідомив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Максим Мартинюк у своєму блозі.

"Ми ведемо регулярну статистику щодо забезпечення регіонів основними продуктами харчування. Пропозиція продуктів значно перевищує попит, підстав для занепокоєння немає", — запевнив Мартинюк.

Нагадаємо, воєнний стан не для всіх: бойову техніку масово переміщують до кордонів з... Польщею.

Як повідомляв Знай.uа в Україні змінилися правила розмитнення євроблях: що це означає для простих українців.

Знай.uа писав, нова хвиля мобілізації: у Міноборони пояснили, хто стоїть за масовими повістками.