У четвер, 29 листопада, під час зіткнення з бойовиками на Донбасі пропав безвісти солдат Збройних сил України Сергій Проданюк.

Донбас
Донбас

Про це повідомляється на Facebook сторінці 10-й Гірничо-штурмової бригади.

Як наголошується, в даний момент тривають пошуки солдата.

"В ході бойового зіткнення, яке відбулося 29 листопада у смузі відповідальності бригади, пропав безвісти солдат Сергій Проданюк. Командуванням частини вживаються заходи щодо розшуку військовослужбовця", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях користувачі бажають бійцеві повернутися живим.

Донбас
Донбас

Раніше ми писали, що з'явилася інформація, що в Донецькій області путінські бойовики підло обстріляли КПВВ "Майорське". Відомо, що тривожний інцидент стався 27 листопада, терористи використовували проти українських прикордонників стрілецьку зброю різних калібрів.

За інформацією прикордонників, обстріл здійснювався з боку окупованої Горлівки зброєю різного калібру. На наступний день, перед початком роботи КПВВ "Майорське", прикордонники в правій зовнішній стінці виявили наскрізний отвір, а також пошкодження модуля паспортного контролю від попадання кулі.

Донбас
Донбас

Також повідомлялося, що командувач Об'єднаними силами на Донбасі Сергій Наєв звернувся до місцевих жителів і заявив, що військове положення не змінить життя цивільних людей. Про це у Facebook повідомила прес-служба ООС.

Наголошується, що українські сили продовжать забезпечувати в регіоні оборону і безпеку, стримуючи збройну агресію Росії.

Нагадаємо, Одеса готується до найжахливішого, люди в паніці.

Як повідомляв Знай.иа, Путін переклав провину за Керченську кризу з хворої голови на здорову.

Знай.uа писав, Порошенко офіційно звернувся до Путіна, на цьому все.