У Росії триває масова істерика через Україну. Зараз російські ЗМІ буквально захворіли питаннями українських реалій. В даний момент Україна стала в Росії однією з найобговорюваніших тем. Звичайно, більше в Росії говорити немає про що.

«По російському ТБ просто істерія. На всіх каналах, у всіх передачах і новинах говорять тільки про Україну. Ні, не кажуть — кричать, верещать, бризкають слиною, тупотять ногами, б'ються в припадках. І так 24/7, кожен день, не вщухаючи», — заявив журналіст Олександр Тверській, пише портал "Політека".

При цьому заяви російських пропагандистів зводяться до декілька темам: «Ми цих тварин, націю, яка не існує, країну-404 розбомбимо, знищимо, захопимо, вони все життя під нами ходили, вони ніхто, а ми все, так як вони посміли, у них економіки немає, голод, криза, розгул нацистів, бандитів, Порошенко тиран, вбивця, кровопивця, ми зітремо в порошок, дійдемо до Києва, це споконвічно руські землі, що це за недомова у них, ха-ха, а у них скоро вибори, всю опозицію Порошенко винищує, владу узурпує, лягли під Захід, маріонетки, а наші гармати, а наші літаки, та за секунду їх всіх…».

Українці не залишили без уваги такі випади.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

«Параноя невиліковна… Шкода, світ досі не зрозумів, що цю гігантську психлікарню треба наглухо ізолювати…», «на*ера Юраха Долгорукий побудував цю Москву???? Жили б зараз мокші на болотах — і ловили б комарів!!!», «Так нехай гавкають і чим сильніше, тим краще, швидше розірве на частини і буде кінець » руському міру » і всій їх зграї», «Навіть не знаєш, ненавидіти чи жаліти. Невиліковно хворі. Так було завжди тільки не так люто», «як ми їх бісимо. Продовжуємо спостерігати і йти своїм курсом», «Хворий народ, неприборканий натовп без роду і племені. Соромно за цих сусідів», — пишуть в соцмережах.

Також в мережі нагадали слова Петра I: «Нехай вивчать напам'ять те, що говорив про Україну Петро 1 і ніколи цього не забувають! А коротенько він сказав, що Україна - донор розуму і працездатності для Росії, і не дай бог забрати у них свободу і мову, мало не здасться!», «Бджоли які дають мед, віск з яких роблять свічки ….але якщо торкнутися покажуть своє жало, мало місця буде… ! Я теж це читала!».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 30 листопада, СБУ проведено обшуки в Києво-Печерській Лаврі, а також за місцем проживання скандально відомого митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла.

Нагадаємо, інструкція для іноземців: як дізнатися, чи закритий в'їзд в Україну.

Як повідомляв Знай.uа розмитнення євроблях: українці заплатять більше, закон не врахував один нюанс.

Знай.uа писав, прогноз для України на 2019 рік: мирне життя, новий керівник і торжество справедливості.