Одне із суден, що зіткнулися в Керченській протоці, знаходиться в небезпечній близькості до берега і, швидше за все, сіло на мілину.

Цю інформацію повідомляє "Керч.ФМ".

"Azov Concord" стоїть в небезпечній близькості до берега, на глибині 2-3 метри. З урахуванням його осаду 3.3 метра, і з урахуванням хвилі як мінімум 1 метр – він цілком міг сісти на мілину" йдеться в повідомленні

Нещодавно стало відомо, що у вантажного корабля "Lady Maria" внаслідок інциденту пошкодився гвинт двигуна, а Azov Concord втратив якір з ланцюгом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Розташування "Lady Maria" на 10 годину ранку 1 грудня 2018 року.

Розташування "Azov Concord" на 10 годину ранку 1 грудня 2018 року.

Глибина, на якій стоїть "Azov Concord" за інформацією Google Earth.

Нагадаємо, президент Європейської ради Дональд Туск переконаний, що ЄС продовжить санкції проти країни-агресора Росії. Європейський Союз у грудні цього року продовжить економічні санкції, пов'язані з банківським, фінансовим і енергетичним секторами Росії.

Про це сказав Дональд Туск на спільній прес-конференції з президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером в Буенос-Айресі (Аргентина) перед початком саміту країн "Великої двадцятки".

"Загострення в Азовському морі є причиною серйозного занепокоєння для нас, і звичайно, застосування Росією сили проти українських судів є абсолютно неприйнятним", - підкреслив Туск.

Як повідомляв портал "Знай.uа", президент США Дональд Трамп скасував майбутню зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, яка повинна була відбутися в Аргентині.

Також "Знай.uа" писав, що Угорщина не дивлячись на суперечливі відносини, все-таки вирішила підтримати Україну після агресії Росії в Керченській протоці.