Відомий український балерун Сергій Полунін сколихнув мережу новими постами про братство Росії і України, він знову виклав видалене фото з російським паспортом.

Полунін написав на сторінці у Instagram, що "росіяни не здаються" і заново розмістив знімок паспорта.

"Минулий пост був видалений Instagram, але росіяни не здаються", - написав Полунін.

Після цього танцюрист опублікував ще одне фото, на якому видно два паспорти - український і російський. І артист в цей момент показує руками знак "серце".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Це те чого вони домагаються - нашої ненависті один до одного. Росія і Україна завжди будуть разом. Любов один до одного - найдорожче. Скоро ми знову будемо разом", - підписав він фото

Під фото скандальному танцюристу почали писати гнівні коментарі.

Раніше повідомлялося, що скандально відомий український танцівник Сергій Полунін, який нещодавно став громадянином Росії, потрапив у базу сайту "Миротворець".

Про це повідомляють ЗМІ, що скандального балеруна "зарахували" до сайту Миротворець через отримання ним громадянства країни-агресора.

"Колишній український танцівник Сергій Полунін отримав паспорт Росії (країна-агресор) і російське громадянство", - сказано на сайті "Миротворця".

Крім того, варто відзначити. що зірка балету з України, Сергій Полунін не встиг потрапити в Голлівуд, але замість рідної держави вирішив прославляти Росію.

Відомий своїми екстравагантними татуюваннями танцюрист отримав російське громадянство. До речі, нещодавно Полунін поділився фотографією свого нового татуювання, чим, напевно, прискорив процедуру отримання документів РФ.

Нагадаємо, українська зірка слізно дякує Путіну, в мережі скандал, вимагають крові.

Як повідомляв "Знай.uа", закоханий у Путіна український балерун знову затанцював перед своїм кумиром.

Також Знай.uа" писав, що український артист вирішив, що Путін потребує його захисту.