Скандально відомий український танцюрист Сергій Полунін, який нещодавно став громадянином Росії, потрапив в базу сайту "Миротворець".

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що балерун "зарахували" до сайту черех отриманням ним громадянства країни-агресора.

"Колишній український танцюрист Сергій Полунін отримав паспорт Росії (країна-агресор) і російське громадянство", - сказано на сайті "Миротворця".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім того варто відзначити. що зірка балету з України, Сергій Полунін не встиг потрапити до Голлівуду, як уже замість рідної держави вирішив прославляти Росію.

Відомий своїми екстравагантними татуюваннями танцюрист отримав російське громадянство. До слова, нещодавно Полунін поділився фотографією своєї нової татуювання, ніж напевно прискорив процедуру отримання документів РФ.

Сергій Полунін— український артист балету. З 2007 по січень 2012 — член Королівського балету в Лондоні, тепер — постійно запрошений соліст. З 2012 був прем´єром Музичного театру ім. Станіславського — Немировича-Данченко, та постійним запрошеним солістом Новосибірського театру опери та балету, прихильник Путіна.

У 22 приймає рішення залишити Лондон і переїжджає в Росію, де влітку 2012 року, за запрошенням артиста балету, балетмейстера й художнього керівника балетних труп двох російських театрів Ігоря Зеленського стає представником музичного театру ім. Станіславського — Немировича-Данченко (Москва), а також постійно запрошеним солістом Новосибірського театру опери та балету.

У серпні 2018 року виступив на фестивалі "Опера в Херсонесі", який проходив у анексованому Криму.

Також варто відзначити, що популярний український танцюрист Сергій Полунін, який також позиціонує себе як актор, днями шокував своїх шанувальників і суспільство постом в Instagram.

Так, Полунін нібито зізнався, що завжди "любив" російського президента Володимира Путіна і готовий його захищати. І ще танцюрист закликав всіх "любити один одного".

"Спасибі за привітання з днем народження :) Я хочу скористатися цим днем і направити всі ваші добрі побажання Володимиру. На мою думку, в деяких частинах світу ЗМІ відноситься до нього несправедливо, а це неправильно. Мені боляче від цього, так як я був у такому ж становищі і знаю на собі це відчуття. Ніхто не вартий того, щоб з ним поводилися погано або несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив в ньому світло і бачу зараз. Володимира я завжди захищатиму своєю енергією і любов'ю. Давайте ставитися з любов'ю один до одного! Тільки так ми змінимо цей світ на краще!" — написав в Instagram Полунін.

Нагадаємо, українська зірка слізно дякує Путіну, в мережі скандал, вимагають крові.

Як повідомляв "Знай.ua", закоханий у Путіна український балерун знову затанцював перед своїм кумиром.

Також "Знай.ua" писав, що український артист вирішив, що Путін потребує його захисту.

Зірка балету Сергій Полунін продемонстрував своє татуювання - портрет Володимира Путіна