Скандально відома блогер та адвокат з України Тетяна Монтян, яка всіляко підтримує російську агресію по відношенню до України, знову накликала на себе град гніву користувачів мережі своєю новою маревною заявою.

Скандальний інцидент стався в прямому ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1". Так, Монтян заявила, що українська ДніпроГЕС підлягає знищенню. Відеозапис зі словами Монтян опублікував бізнесмен Сергій Запорізький на своїй сторінці в Facebook.

"В ході так званої декомунізації потрібно зносити школи, лікарні, все, що було побудовано в радянський час", — сказав один з гостей студії. "І ДніпроГЕС треба знести, нехай усіх затопить", — зазначила у відповідь Монтян.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як Київ терпить?", "Вона нафарбувалася і волосся зачесане?", "У них на рожах написано, хто вони", "Деграданти", "Шоу виродків", — пишуть в коментарях.

Варто нагадати, що журналіст Марк Бридж назвав відомий мультфільм "пропутінським". На думку експертів, опитаних журналістом, "Маша і Ведмідь" покликаний змінити образ Росії в очах європейських дітей.

На думку естонського університетського викладача Прійт Хибемяги, епізод, де Маша в радянському картузі на голові виганяє зайця з грядки, символізує Кремль, який захищає свої кордони. Естонець вважає, що створення позитивного образу Росії в мультфільмі загрожує національній безпеці Естонії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна потрапила в міжнародний скандал з Німеччиною за так звані "необґрунтовані атаки" на "демократичних політиків" у пресі. У повідомленні говориться, що Німеччина закликає Україну негайно закрити сайт "Миротворець" (Центр досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України - ред.) і припинити "таврування іноземних громадян за їх політичні уподобання та висловлювання".

Нагадаємо, в російській школі коїться щось страшне, вчительку накрило пропагандою.

Як повідомляв Знай.uа "шо там у хохлів": скандальний репер спалив Кремль і зняв це на відео.

Знай.uа писав, генералам і не снилося: В'ятрович розкрив плани на Донбас, Крим і Леніна.