У центрі реабілітації для дітей з інвалідністю в Луцьку розгорівся гучний скандал через значну суму премії, яку виписав собі директор.

Про це повідомляють Волинські новини.

Директор Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» Олександр Стельмащук отримав премію у розмірі 50 тисяч гривень. Премії у великих сумах також отримала адміністрація закладу. Натомість звичайні реабілітологи та педагоги, як безпосередньо працюють з дітьми, отримують невеликі суми премій лише на свята.

Очільник закладу пояснює це тим, що він має право на премію у розмірі 100% від заробітної плати. А грошового заохочення він не отримував вже давно, а саме 3 роки. У центрі працювала спеціальна комісія, яка визначила, що премія виписана незаконно.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього інциденту заяви на звільнення написали одразу двоє людей – заступниця директора центру та методистка. Вони стверджують, що директор створив нестерпні умови для роботи. Потайки розповідають – тут є платні прийоми у лікарів, а раніше навіть були платні прийоми у реабілітолога.

Сам директор нарікає на працівників, які є некомпетентними та часто звільняються. А працівники звинувачують керівника закладу в тому, що він на них тисне та відбирає премії, а тим часом собі виписує величезні надбавки.

Нагадаємо, розроблено стійку вакцину для лікування спинного мозку.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям змінили прожитковий мінімум.

Також "Знай.ua" писав, 4-річна донька врятувала паралізованого батька