Історія цієї родини зворушує до глибини душі. Те, що доводиться робити цій маленькій дівчинці не під силу багатьом дорослим.

Так автомобільна поїздка закінчилася фатально для чоловіка на ім'я Тянь Хайчэн. Він потрапив в серйозну аварію, після якої тіло паралізувало.

Його молода дружина вирішила, що не зможе жити разом з інвалідом, тому незабаром вона зникла з його життя назавжди, забравши старшого сина, але залишивши маленьку доньку. Таке дивне рішення жінки складно пояснити.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Здавалося б, дівчинка буде тільки зайвим тягарем для і так хворого Тяня Хайчена, але вона навпаки стала його головною опорою і підтримкою. З тих пір життєвий уклад цієї родини став зовсім іншим.

"Доглядаючи за татом, я зовсім не відчуваю втоми", – зтверджує любляча дочка. Тянь Хайчен, в свою чергу, дуже їй вдячний. "Це мої руки", – додає він.

День маленької Дзя Дзя починається в 6 ранку, щоб перед школою вона встигла зробити півгодинний масаж батьку, а заодно і умити його. Після школи дівчинка готує обід батькові, годує, допомагає пересуватися, а потім просто розмовляє з татом, скрашуючи його самотність.

Найскладніше завдання для дівчинки – це переміщення батька з дому і перевертання його в ліжку. І якщо в пересуванні допомагає самохідна платформа, то з другим важче. Цзя Цзя витрачає всі сили, допомагаючи батькові переміститися з ліжка в інвалідне крісло.

До всього іншого, дівчинка навчилася навіть голити батька. Спочатку, вона часто різала його обличчя до крові, але з часом навчилася це робити чи не професійно.

"Спочатку я не знала, як це робити, і часто до крові різала обличчя батька, – розповідає вона. – Але він говорив, що це не боляче. Тепер я дуже хороша в цьому. Моя бабуся каже, що я голю татову бороду дуже чисто".

Коли Дзя Дзя в школі, за Тань Хайченом доглядають його літні батьки. Вони і дають їм гроші на життя. Але Хайчен навчився заробляти і сам — він транслює своє життя на всю країну і жалісливі глядачі відправляють йому гроші. Користувачі мережі називають його дочку маленьким янголом. Ось так біда в родині виявила, хто є хто.

Нагадаємо, любляча мати врятувала паралізовану дочка за допомогою музики.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка зважилася усиновити дитину, яку всі кинули і вважали безнадійною.

Також "Знай.uа" писав, хлопчик прожив 12 років, не виходячи зі скляного боксу, будь-який дотик міг його вбити.