Головний пропагандист Путіна оскандалився заявою про плани організації масштабного "культурного" заходу у анексованому Криму.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на повідомлення російської радіостанції "Говорить Москва".

У ході радіоефіру скандальний Дмитро Кисельов заявив, що стане організатором реп-фестивалю в Коктебелі. Захід пройде на нудистському пляжі.

Кримчани
Кримчани

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Кисельов планує провести багатоденний опен-ейр. За його словами, подібних заходів в Росії більше немає.

"Вони всі одноденні та з "блукаючими" датами. Це фестивалі-самозванці", - охарактеризував Кисельов інші концерти реперів.

Російські ЗМІ додають, що Кисельов уже багато років допомагає з організацією фестивалю Koktebel Jazz, і реп-захід можна буде провести на тому ж майданчику. За словами журналіста, новий фестиваль пройде відразу після джазового.

"Ми зробимо це прямо на нудистському пляжі в Коктебелі", - резюмував Кисельов, додавши, що планує реп-фестиваль на кінець серпня.

Нагадаємо, маразм або міцнішає, або він вже у хронічній формі й ніякі мазі не допоможуть. В окупованому путінськими бойовиками Криму з продажу прибрали тираж газети "Город24".

Відомо, що в даному вилученому номері повідомлялися подробиці реконструкції вілли в Коктебелі.

Журналісти "Нової газети" заявили, що нерухомість належить гендиректору МІА "Россия сегодня" Дмитру Кисельову. Дану заяву зробив автор "вилученого матеріалу Володимир Мазурін. Як не дивно, але про це пишуть російські ЗМІ.

За словами Мазуріна стало відомо, що редактора газети Олену Войтову змусили викупити весь тираж друкованого видання за свій рахунок. Крім того, замість сенсаційного матеріалу на сайті видання з'явився рекламний банер.

Раніше Знай.uа писав про те, що Марія Захарова покликала представників ЗМІ, зокрема ці, які складали свої матеріали про "таємну дачі" кореспондента і телеведучого Дмитра Кисельова.

Марія Захарова
Марія Захарова

Про це вона заявила на прес-конференції відомства, і запросила їх в його будинок у Коктебелі.

Також Знай.uа повідомляв, що російське телебачення ставить все нові рекорди холуйства і лизоблюдства.