Маразм або міцнішає, або він вже у хронічній формі й ніякі мазі не допоможуть. В окупованому путінськими бойовиками Криму з продажу прибрали тираж газети "Город24".

Відомо, що в даному вилученому номері повідомлялися подробиці реконструкції вілли в Коктебелі.

Журналісти "Нової газети" заявили, що нерухомість належить гендиректору МІА "Россия сегодня" Дмитру Кисельову. Дану заяву зробив автор "вилученого матеріалу Володимир Мазурін. Як не дивно, але про це пишуть російські ЗМІ.

За словами Мазуріна стало відомо, що редактора газети Олену Войтову змусили викупити весь тираж друкованого видання за свій рахунок. Крім того, замість сенсаційного матеріалу на сайті видання з'явився рекламний банер.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Копія статті "Чародії зсувного схилу" доступна в електронній версії у Telegram-каналі "Кримський канал". В матеріалі була описана історія реконструкції вілли, вартість якої, за словами автора, становить трохи менше 200 мільйонів рублів.

Нагадаємо, що ще в далекому спокійному 2006 році Кисельов розповідав українському виданню "Факти", що заклав будинок у Москві і взяв великий кредит для будівництва нерухомості в Коктебелі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому путінськими бойовиками Криму сталася страшна трагедія. У Сімферополі через людської байдужості померла дитина. Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера RoksolanaToday&Крим у Twitter.

Варто нагадати, що уряд Росії запустив в окупованому Сімферополі у Криму пріоритетний проект "Формування комфортної міського середовища". І програма повністю розчарувала місцевих жителів.

Про це повідомили представники Загальноросійського народного фронту. Такі висновки вони зробили після того, як провели спільний рейд зі співробітниками МінЖКГ Криму та міською адміністрацією.

Нагадаємо, курорт, зруйнований варварами: блогер шокував мережа реальними кадрами з Криму.

Як повідомляв Знай.uа окупанти в Криму крали воду з України: неспростовні докази.

Знай.uа писав, імперський смітник Путіна: скандальний блогер з'їздив у "Крымнаш" й прозрів.