В Україні продовжують скорочувати витрати на утримання в'язниць. Минулий рік ознаменувався закриттям 13 місць позбавлення волі, в цьому році планують ще 10.

- Ми називаємо це процесом оптимізації, - каже заступник міністра юстиції Денис Чернишов.- Розвозимо ув'язнених і скорочуємо персонал.

у тюрмі
у тюрмі

Як випливає із заяви Дениса Чернишова, містити колонії, в яких багато вільних місць, нераціонально. Вільні будівлі будуть передані в користування системи Міноборони.

Нагадаємо, Всупереч логіці і здоровому глузду: на Харківщині відчайдушна дівчина подарувала себе знедоленому

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Харківській області в Первомайській колонії засудженому дозволили одружитися на своїй дівчині, яка перебуває на волі. Як розповіли у в'язниці, молодята Олександр та Анастасія були знайомі задовго до того, як Саша потрапив в місця не настільки віддалені. Довгі роки Сашу і Настю пов'язувала ніжна дружба, а тепер вони вирішили, що один без одного ніяк.

Адміністрація колонії не залишилася осторонь. Молодим зробили весільний подарунок – позачергове тривале побачення.

За словами начальника Первомайської колонії Костянтина Козича, це вже друга одруження серед засуджених. Костянтин зазначив, що укладення шлюбів у в'язницях сприяє тому, щоб ув'язнені добре адаптувалися в суспільстві після звільнення та підвищує рівень їх відповідальності.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Слабоумство і відвага: київський злодій-невдаха загримить за грати за 500 грн

У Києві співробітники по гарячих слідах затримали досить скромного злодія. Він вкрав з магазину 500 гривень і практично блискавично потрапив у в'язницю.

Інцидент стався у Солом'янському районі Києва. Грабіжник зайшов у місцевий магазин з метою легкої незаконної наживи. До здивування правоохоронців, його уподобання було досить скромними.

Також "Знай.uа" писав про те, що Хрести та бані в Раді? Депутат Безбах блиснув злодійським перснем

Верховну Раду українці за очі називають цирком. Адже чого тільки не відбувалося під куполом: і шашки кидали, і бійки влаштовували, і з вилами приходили. Український парламент бачив усе.