Синоптик Наталка Діденко озвучила тривожний прогноз погоди на 11−12 грудня 2018 року. Згідно з її записи в Facebook, в більшості регіонів України погода в ці дні ускладниться до нам увірветься активний циклон з південно-заходу.

снігопад
снігопад

принесе сніг, мокрий сніг і дощ.

ще очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця та посилення вітру.

Мокрий сніг
Мокрий сніг

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Згідно з попередніми даними, західні регіони циклон зачепить мало, а ось Києву дістанеться повною.

Раніше ми повідомляли, що 7 грудня в західних областях мокрий сніг, вдень з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, у східних областях місцями невеликий сніг, на решті території країни без опадів; температура вночі 4-9° морозу, на крайньому заході та сході 1-6° морозу; вдень 0-5° морозу, в західних і південних областях від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 грудня на Правобережжі з переходом на південний, 5-10 м/сек.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з настанням зимових морозів додається проблем і витрат у водіїв, а також у пацієнтів травматологічних відділеннях. Все тому, що ми дуже рідко замислюємося про особисту безпеку, поспішаючи на роботу або додому. Тому варто запам'ятати дієві поради лікарів і рятувальників, щоб руки і ноги залишилися цілими, а обличчя – без синців.

Також ми повідомляли, що зимові свята приближаются і пора подумати, де їх провести. Для киян є безліч можливостей, де добре погуляти на вихідних з друзями або дітьми.

Святкові заходи в столиці України почнуться вже в середині грудня і закінчаться після Старого Нового року.

В День святого Миколая, 19 грудня, відбудеться відкриття головної ялинки новорічної ярмарки на Софійській площі. Зустріч Нового року в ніч на 1 січня традиційно відбудеться біля головної ялинки та Михайлівській площі.

Нагадаємо, українцям розповіли про найбільш бюджетні поїздки на Новий рік за кордон.

Як повідомляв раніше Знай.uа, влада приготувала для українців більше вихідних в грудні.

Також портал Знай.uа писав за скільки можна зняти квартиру в туристичних містах України на Новий рік.